Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

“Λύγισε” on camera παρουσιάστρια του CNN για τον Άντονι Μπουρντέν! [vid]

Άντονι Μπουρντέν
Φωτογραφία από: Youtube

Η είδηση του θανάτου του Άντονι Μπουρντέν “πάγωσε” ολόκληρο τον κόσμο. Η Kate Bolduan, παρουσιάστρια του CNN, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί στον αέρα…

Ήταν ένας από τους πλέον αγαπητούς σεφ παγκοσμίως. Η επιτυχία του ήταν τεράστια, αλλά ήταν αγαπητός όχι μόνο για την δουλειά του. Όσοι γνώριζαν τον Άντονι Μπουρντέν, μιλούσαν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Και στο αμερικανικό CNN τον γνώριζαν… λίγο παραπάνω.

Η στιγμή που η παρουσιάστρια του CNN “σπάει” στον αέρα για την αυτοκτονία του Άντονι Μπουρντέν

Άλλωστε ο Άντονι Μπουρντέν συνεργάζονταν επαγγελματικά με τον αμερικανικό “κολοσσό” των media. Κάτι που κάνει την υπόθεση της αυτοκτονίας του ακόμη πιο δύσκολη για τους εργαζομένους στο CNN.

Μία εξ αυτών, η Kate Bolduan. Η οποία κλήθηκε να παρουσιάσει ένα θέμα ζωντανά, για την τραγική είδηση. Στο στούντιο είχε και καλεσμένο τον συνάδελφο του αυτόχειρα, Marc Murphy. Τον -επίσης- διάσημο σεφ και ιδιοκτήτη του εστιατορίου Landmarc.

Εκείνος μιλούσε για τον Άντονι Μπουρντέν και κάποια στιγμή η Kate Bolduan πήρε τον λόγο. “Ήταν πολύ ανοιχτός”, είπε για τον Άντονι Μπουρντέν. “Τόσο ανοιχτός για τις μάχες του, με τα ναρκωτικά, με την σύζυγό του… Μιλούσε για την νεαρή του κόρη. Έχουμε και οι δύο μικρά παιδιά. Σήμερα…“.

Αυτά κατάφερε να πει η παρουσιάστρια πριν “σπάσει”. Για αρκετά δευτερόλεπτα η Kate Bolduan προσπαθούσε να βρει τη δύναμη να αρθρώσει μια λέξη. Αλλά δεν μπορούσε…

Δείτε το βίντεο με την παρουσιάστρια του CNN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις