Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Λύθηκε το μυστήριο με την “εξαφανισμένη” βελανιδιά που φύτεψαν Τραμπ και Μακρόν!

Λύθηκε το μυστήριο με την “εξαφανισμένη” βελανιδιά που φύτεψαν Τραμπ και Μακρόν!

Είχαν φυτέψει μια βελανιδιά που την ζήλευε όλη η γειτονιά! Όχι, δεν την ξερίζωσαν για να αποφύγουν το κακό το μάτι οι Τραμπ την βελανιδιά που φύτεψε ο Ντόναλντ με τον Εμανουέλ στον κήπου του Λευκού Οίκου. Άλλοι ήταν οι λόγοι που εξαφανίστηκε το δέντρο της φιλίας ΗΠΑ – Γαλλίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, το δέντρο που έφερε δώρο ο Μακρόν στον Τραμπ στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ και φύτεψαν μαζί μετά βαϊων και κλάδων στον κήπο του Λευκού οίκου δεν ξεριζώθηκε για πάντα! Ούτε ο Ντόναλντ πάνω στα νεύρα του το ξερίζωσε και το πέταξε. Ούτε η Μελάνια όταν έμαθε όσα είπε για εκείνη η Μπριζίτ Τρονιέ όταν επέστρεψε στην Γαλλία.

Η βελανιδιά που φυτεύθηκε στο νότιο τμήμα του κήπου του Λευκού Οίκου αφού πρώτα ταξίδεψε χιλιάδες χιλιόμετρα από το Belleau Wood της βορειοανατολικής Γαλλίας, “χάθηκε” γιατί μπορούσε να αποτελέσει απειλή!

Και μπορεί να οργίασαν οι αναρτήσεις στα social media για την τύχη της αλλά το μυστήριο λήθηκε. Σύμφωνα με πηγές από το Ελιζέ, το δέντρο μπήκε σε καραντίνα!

Τραμπ Μακρόν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις