Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν αυνανίστηκα μπροστά της»

Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Λίγο καιρό αφότου ενημερώθηκε για επερχόμενη καταγγελία σε βάρος του, ο Μάικλ Ντάγκλας επέλεξε να το διαψεύσει πριν δημοσιοποιηθεί.

Ο Μάικλ Ντάγκλας αρνείται κατηγορηματικά ότι παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα πριν από 32 χρόνια. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε στο Deadline αφού τον προσέγγισαν από το The Hollywood Reporter για τους ισχυρισμούς εναντίον του.

Η μπλόγκερ, όπως σημειώνει ο Μάικλ Ντάγκλας, υποστηρίζει πως αυνανίστηκε μπροστά της. Ο διάσημος ηθοποιός βγαίνει πρώτος να μιλήσει υποστηρίζοντας πως τα παιδιά του φοβούνται ότι θα χαρακτηριστεί σεξουαλικό αρπακτικό.

Στο συνέντευξή του τονίζει πως αισθάνθηκε την ανάγκη να προλάβει τη δημοσιοποίηση της ιστορίας της. Αποκάλυψε πως έγινε γνώστης της καταγγελίας λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Την ίδια μέρα μάλιστα που ο γιος του Dylan έγινε δεκτός στο κολλέγιο.

“Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι… μετά πήρα ένα μήνυμα από τον δικηγόρο μου πως το The Hollywood Reporter ήθελε να κάνει ένα ρεπορτάζ για μια υπάλληλο που εργαζόταν για μένα πριν από 32 χρόνια.

Ισχυρίζεται ότι μίλησα προκλητικά μπροστά της, όχι απευθυνόμενος σε αυτή, αλλά ότι χρησιμοποίησα προκλητικές εκφράσεις. Υποστηρίζει πως σε συνομιλίες που είχα μπροστά της στο τηλέφωνο μίλησα βρώμικα σε φίλους μου, σε ιδιωτικές μας συνομιλίες.

Την απέλυσα τελικά… για τη δουλειά που έκανε και υποστηρίζει ότι εμπόδισα την καριέρα της στη βιομηχανία και το να βρει άλλη δουλειά”.

Το δύσκολο έργο να μιλήσει στην Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και τα παιδιά τους

Ο Μάικλ Ντάγκλας υπογραμμίζει πως οι ισχυρισμοί ότι αυνανίστηκε μπροστά της είναι αναληθείς. “Αυτό είναι ψέμα, κατασκευασμένο. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό”.

Ο δημοσιογράφος που τον προσέγγισε τον ενημέρωσε πως η γυναίκα επιβεβαίωσε ότι ποτέ δεν την άγγιξε. Ότι ποτέ δεν την “παρενόχλησε” ο Μάικλ Ντάγκλας κατά τα λεγόμενά της. “Εντάξει. Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει αυτό”.

Ανέφερε ότι σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του είναι υπερήφανος για τη διατήρηση της καλής του φήμης στη βιομηχανία. “Είναι εξαιρετικά οδυνηρό. Αισθάνομαι απογοητευμένος που η οικογένειά μου βρίσκεται αντιμέτωπη με αμηχανία και ντροπή. Το χειρότερο ήταν όταν έπρεπε να το μοιραστώ με τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι αναστατωμένα. Πρέπει να πάνε στο σχολείο ανησυχώντας πως θα γραφεί κάποιο άρθρο για μένα. Είναι φοβισμένα και αισθάνονται άβολα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις