Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μακελειό στο Χρηματιστήριο του Πακιστάν – Εισβολή ενόπλων με νεκρούς και τραυματίες

Μακελειό στο Χρηματιστήριο του Πακιστάν – Εισβολή ενόπλων με νεκρούς και τραυματίες

Στιγμές τρόμου, εικόνες πανικού και χάους στο Καράτσι, την οικονομική πρωτεύουσα του Πακιστάν. Τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο Χρηματιστήριο και άρχισαν να πυροβολούν. Έπεσαν νεκροί, πληροφορίες και για πέντε πολίτες νεκρούς. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου από τη νέα επίθεση στην οικονομική πρωτεύουσα του Πακιστάν προκαλούν σοκ.

Ένοπλοι, ντυμένοι με στολές αστυνομικών εκτός υπηρεσίας, μπήκαν στο κτίριο όπου στεγάζεται το Χρηματιστήριο του Πακιστάν αλλά και πολλές ιδιωτικές τράπεζες. Είχαν μαζί τους όπλα που δεν… βρίσκονται εύκολα και μια τσάντα γεμάτη εκρηκτικά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δείτε τη στιγμή που μπαίνουν οι δράστες στο κτίριο

Άνοιξαν πυρ και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις δράστες της επίθεσης έπεσαν νεκροί. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν υπήρχαν κι άλλοι και κατάφεραν να διαφύγουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Υπάρχουν και πληροφορίες πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης έπεσαν νεκροί και πέντε πολίτες, ενώ άλλοι πέντε έχουν τραυματιστεί σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι ένοπλοι μπήκαν στο κτίριο και επιτέθηκαν σε όσους ήταν μέσα σε αυτό με χειροβομβίδες και όπλα, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης. Στο κτίριο, το οποίο συνιστά ζώνη υψίστης ασφαλείας, στεγάζονται επίσης τα κεντρικά γραφεία πολλών ιδιωτικών τραπεζών.

“Τέσσερις δράστες σκοτώθηκαν, είχαν έρθει με ένα ασημί αυτοκίνητο Corolla”, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Καράτσι Γουλάμ Νάμπι Μέμον.

Τη στιγμή της επίθεσης, το Χρηματιστήριο του Πακιστάν ήταν γεμάτο κόσμο, με τους χρηματιστές να κρύβονται στα γραφεία τους ή όπου αλλού μπορούσαν. Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και πάνοπλοι αστυνομικοί που έφτασαν στο κτίριο, έβγαλαν από πίσω πόρτα τον κόσμο και άρχισαν να ανταλλάσουν πυροβολισμούς με τους δράστες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις