Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μακελειό! Τον άφησαν ελεύθερο και σκότωσε έξι ανθρώπους

Μακελειό! Τον άφησαν ελεύθερο και σκότωσε έξι ανθρώπους

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Ένας άνδρας που θεωρούνταν ύποπτος για φόνο, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και σκότωσε έξι ανθρώπους, ανάμεσά τους γονείς του θύματος της δολοφονίας για την οποία είχε κατηγορηθεί!

Όλα έγιναν χθες Τετάρτη (11.01.2017) σε πόλη του κεντρικού Ιράν, όπως μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων IRNA και ISNA. Νεαρός άνδρας συνελήφθη, πέρυσι, ως ύποπτος για δολοφονία, προφυλακίστηκε αλλά την Πρωτοχρονιά αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, προκειμένου να συνεργαστεί στην έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας για την οποία κατηγορούνταν. Μάλιστα, για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος πλήρωσε εγγύηση δύο δισεκατομμυρίων ριάλ (47.520 ευρώ).

Μετά την αποφυλάκισή του, φαίνεται πως έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο. Οπλισμένος με ένα καλάσνικοφ θέρισε έξι ζωές. Ανάμεσα στους νεκρούς ο αστυνομικός που τον είχε συλλάβει, τρία μέλη της οικογένειάς του και οι γονείς του θύματος της δολοφονίας για την οποία είχε κατηγορηθεί!

Ο 26χρονος άνδρας, συνοδευόμενος από τον αδερφό του, εισέβαλε στο σπίτι του αστυνομικού στην πόλη Αράκ. Σκότωσε τον αστυνομικό, τη μητέρα του, την αδερφή και τον αδερφό του. Από τα πυρά του δράστη τραυματίστηκε ακόμη ένα μέλος της ίδιας οικογένειας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το φονικό αμόκ δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο ένοπλος εισέβαλε και στο σπίτι του θύματος της δολοφονίας για την οποία είχε κριθεί προφυλακιστέος και σκότωσε τους γονείς, ενώ τραυμάτισε τον αδερφό του θύματος.

«Ο ύποπτος, ο οποίος ετοιμαζόταν να διαφύγει στην Τεχεράνη, συνελήφθη», δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης ο εισαγγελέας της Αράκ στο πρακτορείο ειδήσεων Mizaonline. Ο 26χρονος μακελάρης συνελήφθη, όπως και ο αδερφός του που ήταν παρών στις δολοφονίες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε