Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μακρόν… πιο αντιπαθής από ποτέ! Τα “έψαλλε” σε μαθητή που… τόλμησε να του απευθυνθεί στον ενικό

Μακρόν… πιο αντιπαθής από ποτέ! Τα “έψαλλε” σε μαθητή που… τόλμησε να του απευθυνθεί στον ενικό

Μπορεί να θεωρείται “ειδικός” στις δημόσιες σχέσεις, ωστόσο ο Εμανουέλ Μακρόν φροντίζει κάθε τόσο να μας θυμίζει το αληθινό αποκρουστικό του πρόσωπο. Κάτι που έκανε Μον Βαλεριέν κοντά στο Παρίσι, που “κατσιάδιασε” έναν μαθητή επειδή είχε… το θράσος να τον αποκαλέσει “Μανιού” (χαϊδευτικό του Εμανουέλ).

Ο πιτσιρικάς, την ώρα που ο Εμανουέλ Μακρόν χαιρετούσε μαθητές, άρχισε να σιγοτραγουδά την Διεθνή (ύμνος των κομμουνιστών σε όλη την Γη), και στην συνέχεια απευθυνόμενος προς τον Μακρόν τον ρώτησε “είσαι εντάξει Μανιού”;

Ο Γάλλος πρόεδρος έκανε σαν… να δαιμονίστηκε απάντησε μαινόμενος “όχι, όχι, αυτό δεν είναι σωστό όχι”. Ο μαθητής μπροστά στην αντίδραση αυτή απάντησε “συγγνώμη κ. πρόεδρε”, αλλά ήταν ήδη αργά μιας και ο Μακρόν είχε ήδη “απασφαλίσει”!

“Είσαι σε επίσημο εορτασμό, πρέπει να φέρεσαι ανάλογα. Σήμερα είναι η μέρα της Μασσαλιώτιδας, επομένως μπορεί γενικά να φέρεσαι σαν βλάκας, αλλά όχι σήμερα. Και θα με αποκαλείς “κύριε πρόεδρε”. Κατάλαβες; “Κύριε”” ήταν τα λόγια του.

Ο παροξυσμός συνεχίστηκε λέγοντας στον μαθητή πως “αν θες να κάνεις επανάσταση, πρέπει πρώτα να πάρεις πτυχίο, να βρεις δουλειά και να τρέφεσαι μόνος σου. Τότε να πας να δώσεις μαθήματα σε άλλους”.

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις