Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαλλιοτράβηγμα! Τσακώνονται Μελάνια και Ιβάνα Τραμπ για το ποια είναι η «Πρώτη Κυρία»

Ιβάνα Τραμπ Μελάνια Τραμπ

Κανείς δεν περίμενε ότι θα αργούσε μια τέτοια στιγμή. Να “τσακωθούν” η νυν με την πρώην. Εν προκειμένω, η Μελάνια Τραμπ με την πρώτη σύζυγο του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνα Τραμπ.

Πάρτε θέσεις και απολαύστε… “ξεμάλλιασμα”. Η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ έμεινε τόσα χρόνια μαζί της: δεν… βάζει γλώσσα μέσα της. Και τι δεν είπε. Κυρίως ότι εκείνη είναι η Πρώτη Κυρία. Είναι η πρώτη κυρία Τραμπ, αυτό είναι γεγονός. Αλλά ανάγκασε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, να της «απαντήσει». Και κάπως έτσι, ξεκίνησαν όλα…

Η συνέντευξη που παραχώρησε η Ιβάνα Τραμπ στο ABC ήταν αυτό που λέμε… “ποταμός”. Είπε ότι μιλάει με τον Ντόναλντ Τραμπ μια φορά στις δυο εβδομάδες. Ότι τον καλεί σε “απευθείας γραμμή” στο Λευκό Οίκο. Αλλά δεν θέλει να παίρνει συχνά, για να μην κάνει τη Μελάνια να ζηλέψει!

«Δεν θέλω να του τηλεφωνώ εκεί (σ.σ. στην… απευθείας γραμμή) γιατί είναι η Μελάνια εκεί. Και δεν θέλω να προκαλέσω κανενός είδους ζήλεια ή κάτι τέτοιο γιατί, βασικά, είμαι η πρώτη γυναίκα του Τραμπ. Είμαι η πρώτη κυρία» είπε η Ιβάνα.

“Τι λες κουκλίτσα μου…”

Θα μπορούσε να έχει απαντήσει η Μελάνια Τραμπ. Αλλά το έκανε πιο… θεσμικά. Και της απάντησε μέσω του εκπροσώπου της. «Η κυρία Τραμπ έκανε τον Λευκό Οίκο σπιτικό για τον Μπάρον και τον πρόεδρο», τόνισε ο εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Θεσμική, θεσμική η δήλωση, αλλά τα καρφιά δεν έλειψαν. Πρώτον, η Μελάνια Τραμπ ούτε λίγο ούτε πολύ “είπε” την Ιβάνα ότι το μόνο που θέλει είναι να πουλήσει το βιβλίο της. Και δεύτερον, της θύμισε ότι είναι… πρώην.

«Λατρεύει (σ.σ. η Μελάνια) να ζει στην Ουάσινγκτον και νιώθει τιμή για το ρόλο της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το ρόλο της και τον τίτλο της για να βοηθήσει τα παιδιά, όχι να πουλάει βιβλία. Δεν υπάρχει, ξεκάθαρα, καμία ουσία σε αυτή τη δήλωση μιας πρώην. Δυστυχώς, αφορά μόνο στο να προκαλέσει την προσοχή και να δημιουργήσει θόρυβο για προσωπικό όφελος», ολοκλήρωσε τη δήλωση – απάντηση ο εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ.

Το βιβλίο της Ιβάνκα Τραμπ

«Μεγαλώνοντας τους Τραμπ» είναι ο τίτλος του βιβλίου της Ιβάνα Τραμπ. Κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη (10.10.2017) και γι’ αυτό δόθηκε η συνέντευξη στο ABC. Η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ περιγράφει τη ζωή της μεγαλώνοντας στην Τσεχοσλοβακία υπό το κομμουνιστικό καθεστώς. Το γάμο της με τον μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ και το μεγάλωμα των παιδιών τους: του Ντόναλντ Τζούνιορ, της Ιβάνκα και του Έρικ.

Και στο βιβλίο, η Ιβάνα Τραμπ δεν παραλείπει να αναφερθεί στη Μελάνια. «Νομίζω πως για εκείνη το να μένει στην Ουάσινγκτον θα είναι τρομερό. Καλύτερα εκείνη, παρά εγώ. Θα σιχαινόμουν την Ουάσινγκτον.

Θα “έστρωνα” τον Λευκό Οίκο σε 14 μέρες; Σίγουρα. Μπορώ να δώσω μια 45λεπτη ομιλία χωρίς auto q; Σίγουρα. Μπορώ να διαβάσω ένα συμβόλαιο; Μπορώ να διαπραγματευτώ; Μπορώ να είμαι διασκεδαστική; Σίγουρα. Αλλά δεν θα ήθελα στην πραγματικότητα να είμαι εκεί. Μου αρέσει η ελευθερία μου».

«Ντόναλντ, όχι»

Για να κρατήσει αυτή την ελευθερία της, λέει, ότι αρνήθηκε και την πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ να είναι η πρέσβης των ΗΠΑ στην Τσεχία. «Ο Ντόναλντ μου τηλεφώνησε και μου είπε “αν θέλεις τη θέση, θα σου τη δώσω”. Είπα: Ντόναλντ όχι, θέλω την ελευθερία μου».

Δίνει δε και συμβουλές στον πρόεδρο των ΗΠΑ. «Κάποιες φορές, του λέω να μη μιλάει τόσο πολύ. Δεν διαφωνώ μαζί του γιατί δέχεται τόση πολλή πίεση, οπότε αν πει κάτι, κάποιες φορές τα λόγια του θα διαστρεβλωθούν αμέσως».

Υποστήριξε επίσης ότι όσον αφορά στην ανατροφή των παιδιών της, κουμάντο έκανε εκείνη. Όταν το 1992 πήραν διαζύγιο, του είπε «μπορεί να υπάρχει μόνο ένας σεφ στην κουζίνα».

Ήταν καλός πατέρας, λέει. Και κουβαλητής, όλα κι όλα. Αλλά δεν θα έπαιρνε το καρότσι να πάει τα παιδιά του στο Σέντραλ Παρκ. Ούτε θα πήγαινε να παίξει μπέιζμπολ μαζί τους. Μόνο όταν έγιναν 18 και μπορούσαν να μιλήσουν για δουλειές, άρχισε να επικοινωνεί μαζί τους. Αλλά μέχρι τότε «δεν ήξερε πως να κάνει μια κουβέντα με μικρά παιδιά».

Πηγή: abcnews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις