Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Μαντλίν: Φοβάται για τη ζωή της η πρώην σύντροφος του παιδόφιλου

Μαντλίν: Φοβάται για τη ζωή της η πρώην σύντροφος του παιδόφιλου

Κατάθεση στη γερμανική αστυνομία έδωσε η πρώην σύντροφος του παιδόφιλου Κρίστιαν Μπρούκνερ που κατηγορείται για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν και φοβάται για τη ζωή της.

Η Νακσίσε Μιφτάρι, 25 ετών, είχε σχέση 18 μηνών με τον Κρίστιαν Μπρούκνερ το 2014 όταν ήταν 17 ετών και μάλιστα την είχε κακοποιήσει. Η 25χρονη μίλησε πρόσφατα με τη γερμανική αστυνομία για το αν ήξερε για την εξαφάνιση της Μάντλιν.

Ο αδερφός της, Μιφάιλ Μιφτάρι είπε στη The Sun : «Μίλησα μαζί της πριν από δύο ημέρες. Έχει μιλήσει με την αστυνομία και της έχουν πει να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Φοβάται για τη ζωή της και έχει πει να μην μιλήσει σε κανέναν Η Νακσίσε δεν γνωρίζει τίποτα για την εξαφάνιση της Μαντλίν. Ήταν μόλις δέκα χρονών όταν εξαφανίστηκε».

Να σημειωθεί η Νακσίσε Μιφτάρι ξυλοκοπήθηκε από τον Κρίστιαν Μπρούκνερ κατά τη διάρκεια της σχέσης τους όταν βρήκε στοιχεία παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του.

Δήλωση “βόμβα”: Η Μαντλίν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή!

Στο μεταξύ μία εβδομάδα μετά την αρχική του εκτίμηση ότι η Μαντλίν ΜακΚαν είναι “μάλλον νεκρή”, ο Γερμανός εισαγγελέας, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, κάνει… στροφή 180 μοιρών, υποστηρίζοντας πως “ίσως είναι ακόμα ζωντανή”!

Ειδικότερα, ο Γερμανός εισαγγελέας αποκάλυψε στη βρετανική “Mirror” ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις που να “δείχνουν” ότι η Μαντλίν είναι νεκρή. Όσον αφορά στη “στροφή” που έκανε, καθώς είχε δηλώσει πως ο Γερμανός παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρούκνερ τη σκότωσε, ο Βόλτερς ανέφερε ότι “ήταν μόνο μία προσωπική άποψη και εικασία”.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η γνώμη του προέκυψε με βάση στοιχεία προηγούμενων υποθέσεων απαγωγής που έχει αναλάβει ανά τα χρόνια. Η νέα του δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις από τον στενό κύκλο της οικογένειας Μακάν. “Από την αρχή είπαν ότι εξετάζουν την υπόθεση ως ανθρωποκτονία. Δεν θα έπρεπε να τα λένε αυτά εάν δεν είναι σίγουροι”, ανέφερε συγκεκριμένα φίλος της οικογένειας.

Αρνείται να μιλήσει ο Γερμανός ύποπτος

Την ίδια ώρα ο Γερμανός, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την απαγωγή της Μαντλίν ΜακΚάν, αρνείται να μιλήσει για την υπόθεση, όπως δήλωσαν οι δικηγόροι του.

“Ο Κρίστιαν Μπ. δεν κάνει δηλώσεις για την υπόθεση επί του παρόντος και σας ζητούμε να καταλάβετε ότι ως δικηγόροι υπεράσπισής του δεν θα κάνουμε ούτε εμείς”, δήλωσε ο Φρίντριχ Φίλσερ στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ότι το μυστήριο της εξαφάνισης της -τρίχρονης τότε- Μάντλιν, πριν από 13 χρόνια από το θέρετρο της Πορτογαλίας Πράια ντα Λουθ, επιτέλους θα λυνόταν, ανακοινώνοντας ότι ύποπτος για την υπόθεση είναι ένας 43χρονος Γερμανός.

Η γερμανική αστυνομία τον χαρακτήρισε “ύποπτο για ανθρωποκτονία”.

Ο ύποπτος, τον οποίον τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν Κρίστιαν Μπ., έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για άλλα σεξουαλικά εγκλήματα περιλαμβανομένης της παιδικής κακοποίησης και του βιασμού παιδιών.

Ο άνδρας αυτός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φυλακή του Κιέλου, στη βόρεια Γερμανία, όπου εκτίει ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών.

Χρειάστηκε να μεταφερθεί στην απομόνωση για τη δική του ασφάλεια, όπως είπε ο Κλάους Κρίστιαν Κλάουσεν, ο υπουργός Δικαιοσύνης του κρατιδίου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν.

Δεν του επιτρέπεται να βγει από το κελί του αν δεν συνοδεύεται από φρουρούς ασφαλείας και ποτέ την ίδια ώρα που βγαίνουν άλλοι κρατούμενοι για να αποφευχθούν επιθέσεις εναντίον του, δήλωσε ο υπουργός στη διάρκεια ακρόασης επιτροπής της τοπικής βουλής.

Πληροφορίες  mirror και dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις