Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαντλίν ΜακΚάν: Η 22χρονη Τζούλια Βέντελ επανήλθε με νέα «στοιχεία» – Οι αναμνήσεις και τα σημάδια

Μαντλίν ΜακΚάν: Η 22χρονη Τζούλια Βέντελ επανήλθε με νέα «στοιχεία» – Οι αναμνήσεις και τα σημάδια

Με νέα στοιχεία επανήλθε στα social media η 22χρονη από την Πολωνία που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν, το κορίτσι που εξαφανίστηκε όταν ήταν μόλις 3 ετών από το εξοχικό διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει οι γονείς της στο θέρετρο Praia da Luz της Πορτογαλίας, στις 3 Μαΐου του 2007.

Η 22χρονη Τζούλια Βέντελ από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν και πιέζει για να κάνει τεστ DNA, έχοντας ως «αποδείξεις» τις φακίδες στα ίδια σημεία του προσώπου της με τη φωτογραφία της 3χρονης όπως και το σημάδι στο μάτι της αλλά και ένα άλλο σημάδι στο πόδι της.

Τώρα, επέστρεψε στα social media για να αποκαλύψει ότι θυμάται αμυδρά μερικές παιδικές της αναμνήσεις, όπως ότι είχε πάει οικογενειακές διακοπές και ότι υπήρχαν «λευκά κτίρια» εκεί που έμενε αλλά και ότι θυμάται ένα μπαρ με μια γυναίκα να χορεύει φορώντας παραδοσιακά ρούχα.

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram έχει σχεδόν 900.000 προβολές και οι αντιδράσεις είναι ανάμικτες. Πολλοί έχουν πειστεί ότι η 22χρονη Τζούλια είναι η Μαντλίν ΜακΚάν ενώ άλλοι την κατηγορούν ότι ψάχνει τη δημοσιότητα και ότι εκμεταλλεύεται μια ιστορία πόνου για την οικογένεια των ΜακΚάν. Άλλοι, σημειώνουν ότι τα μαθηματικά… δεν βγαίνουν, αφού αν ζει η Μαντλίν, τότε θα έπρεπε να είναι 19 ετών και όχι 22, όπως η Τζούλια Βέντελ.

Αλλά, η 22χρονη επιμένει και τονίζει ότι δεν είχε ποτέ πρόσβαση στο πιστοποιητικό γέννησής της αλλά και ότι η οικογένειά της απέφευγε τις ερωτήσεις της, όπως και ότι δεν είχε δει ποτέ φωτογραφίες από όταν ήταν παιδί. Υπήρξαν και κάποιοι χρήστες που της είπαν ότι πρώτα θα έπρεπε να κάνει ένα τεστ DNA και μετά να βγει στο ίντερνετ για να αποκαλύψει όσα ισχυρίζεται.

Το βίντεο της 22χρονης:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Help me, I need to talk with Kate and Gerry McCann (@iammadeleinemccan)

«Δεν πιστεύω ότι είναι αυτή – Κάτι δεν μου πάει καλά»

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που έχει προσλάβει η οικογένεια της Μαντλίν ΜακΚάν σχολίασε τους ισχυρισμούς της 22χρονης από την Πολωνία, τονίζοντας ότι «δεν νομίζει» ότι είναι το κορίτσι που ψάχνουν αλλά και ότι «κάτι δεν πάει καλά» σε όλα όσα ισχυρίζεται.

Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα El Independiente, ο ντετέκτιβ δήλωσε πως «χωρίς να γνωρίζω τις λεπτομέρειες σε βάθος, δεν με αφορά. Δεν νομίζω ότι είναι αυτή». Ο ίδιος είχε ισχυριστεί στην αρχή των ερευνών του ότι ήξερε ακριβώς ποιος είχε αρπάξει τη Μαντλίν ΜακΚάν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maddie McCann (@iammadeleinemcann)

Επρόκειτο για μια συμμορία παιδεραστών με έδρα τη Βόρεια Αφρική, με τον ντετέκτιβ να υπόσχεται τον Απρίλιο του 2012 ότι η μικρή Μαντλίν θα γυρνούσε σπίτι «μέχρι τα Χριστούγεννα». Τελικά, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Το τεστ DNA και οι αντιδράσεις της οικογένειας της 22χρονης

Η 22χρονη χρησιμοποιεί λογαριασμούς στα social media με το όνομα @iammadeleinemccan (μτφ. «είμαι η Μαντλίν ΜακΚάν) και ανέβασε φωτογραφία ότι οι γονείς της Μαντλίν, ο Τζέρι και η Κέιτ συμφώνησαν να κάνει τεστ DNA.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maddie McCann (@iammadeleinemcann)

Αλλά η οικογένεια της 22χρονης έχει αντιδράσει στους ισχυρισμούς της. Η ίδια είχε ανεβάσει ένα βίντεο, στο οποίο έλεγε ότι η γιαγιά της επικοινώνησε μαζί της και την αποδοκίμασε.

«Μου τηλεφώνησε η γιαγιά μου», λέει σε ένα από τα βίντεο. «Είπε ότι είμαι πολύ κακός άνθρωπος, ότι δεν θέλει να με ξανασυναντήσει. Άρχισε να μου φωνάζει. Της ζήτησα να κάνω ένα τεστ DNA μαζί της ή με τους γονείς μου και αρνείται».

Πάντως, η τελευταία επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν έγινε το 2020 από Γερμανούς και Πορτογάλους ερευνητές, οι οποίοι δήλωσαν ότι ο καταδικασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα Κρίστιαν Μπρούκνερ είναι ο κύριος ύποπτος ότι τη δολοφόνησε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις