Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάργκο Μάρτιν, η όμορφη και κομψή επικοινωνιολόγος του Τραμπ που ήταν μαζί του στη δίκη

Μάργκο Μάρτιν, η όμορφη και κομψή επικοινωνιολόγος του Τραμπ που ήταν μαζί του στη δίκη
Reuters

Η όμορφη και κομψή αναπληρώτρια επικεφαλής επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ, Μάργκο Μάρτιν, ήταν ένα από τα λίγα άτομα από τον στενό κύκλο του πρώην προέδρου που τον συνόδευσαν στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν τη Δευτέρα (15.04.2024), καθώς ξεκίνησε η πρώτη ποινική δίκη εναντίον του.

H Μάργκο Μάρτιν εθεάθη στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης καθώς ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του αφεντικού της Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την New York Post.

Η 27χρονη Μάρτιν εθεάθη να κάθεται στην πίσω σειρά με τον Τζέισον Μίλερ, ανώτερο σύμβουλο του Τραμπ καθώς ξεκίνησε η επιλογή των ενόρκων για την δίκη και η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η επικοινωνιολόγος φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι με ένα σακάκι με χρυσά κουμπιά.

Καστανή με μακριά μαλλιά και καλλίγραμμο σώμα, έχει καταφέρει στο παρελθόν να την περάσουν για την σύζυγο του Τραμπ, Μελάνια. 

Με το κινητό της τηλέφωνο, ήταν αυτή που τράβηξε βίντεο και το ανέβασε στο Instagram με τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ να αποχωρεί από τον Πύργο Τραμπ για να μεταβεί στο δικαστήριο του Μανχάταν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ αντιμετωπίζει κατηγορίες περί παραποίησης εγγράφων, με σκοπό την απόκρυψη των χρημάτων που κατέβαλε για να εξαγοράσει τη σιωπή της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, πριν από τις εκλογές του 2016.

Το κορίτσι από την Οκλαχόμα που βρέθηκε στον Λευκό Οίκο 

Όπως γράφει το ίδιο δημοσίευμα, η Μάργκο, μεγάλωσε στην Οκλαχόμα είναι ένα από τα λίγα στελέχη του Τραμπ που παρέμειναν στο πλευρό του μετά την ήττα του στις προεδρικές εκλογές του 2020. Έχει διατελέσει σύμβουλος στο γραφείο Τύπου του Τραμπ ενώ βρισκόταν στον Λευκό Οίκο.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι ο χρόνος που πέρασε στον Λευκό Οίκο ήταν μία εμπειρία που «χάρισε στη ζωή της αμέτρητες ευκαιρίες και ευτυχία».

Με τις εκλογές να πλησιάζουν, η νεαρή συνεργατιδα του υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων συχνά φωτογραφίζεται στο πλευρό του σε εκδηλώσεις και πάρτι της προεκλογικής εκστρατείας και μοιράζεται στιγμιότυπα με τους 300.000 followers της στο Instagram.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις