Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαχαίρωσε στην καρδιά τη δίδυμη αδερφή της για τα μάτια ενός άντρα

Μαχαίρωσε στην καρδιά τη δίδυμη αδερφή της για τα μάτια ενός άντρα

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 22χρονη Dajana μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη δίδυμη αδερφή της Sara Grkovic.

Η Sara, το μοντέλο που αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, μαχαίρωσε το βράδυ του Σαββάτου τη δίδυμη αδερφή της από ζήλεια για τη σχέση της με έναν άντρα που διεκδικούσαν και οι δύο.

“Μάλωναν για έναν άντρα που άρεσε και στις δύο. Αυτός φαίνεται πως έκανε σχέση με την Dajana και η Sara δεν ήταν καθόλου χαρούμενη για αυτό.

Ποτέ όμως δεν πίστευε ότι θα έφτανε στο σημείο να επιχειρήσει να δολοφονήσει την αδερφή της. Ήταν πάντα περιποιημένες και ευγενικές. Ποτέ δεν καταλάβαινα ποια από τις δύο περνούσε από τον διάδρομο αλλά πάντα έλεγαν γεια”, σημείωσε γειτόνισσα των δύο νεαρών γυναικών.

Ανέφερε ότι δεν τις έβλεπε συχνά μαζί αν και ζούσαν στο ίδιο σπίτι, σημειώνοντας πως αυτό την είχε οδηγήσει να σκεφτεί πως υπήρχε το στοιχείο της ζήλειας ανάμεσά τους.

“Ήταν και οι δύο πολύ όμορφες. Δεν αγχώνονταν για τον ανταγωνισμό από άλλες γυναίκες, αλλά σίγουρα ζήλευαν η μία την άλλη”, συμπλήρωσε.

Η Dajana νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε τοπικό νοσοκομείο στην Κροατία, με ένα βαθύ τραύμα στο στήθος και στον μηρό της.

Η μητέρα των δύο κοριτσιών πιστεύεται ότι εργάζεται στη Γερμανία, ενώ ο πατέρας τους δεν έχει επαφή με την οικογένεια.

“Είχαν αγριέψει από τότε που έφυγε η μητέρα τους και τις άφησε στην τύχη τους αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο”, σημείωσε γείτοντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: Dailymail , πηγή φωτογραφιών: Novilist

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε