Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάχη ζωής για τον «Ντίλαν» του Beverly Hills – Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μπρέντα στο Instagram

Μάχη ζωής για τον «Ντίλαν» του Beverly Hills – Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μπρέντα στο Instagram
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ο 52χρονος ηθοποιός Luke Perry νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του είναι συγκεχυμένες.

Όπως αναφέρει το TMZ ο αγαπημένος Dylan από το Beverly Hills αν και συγγενικό του πρόσωπο αρχικά ανέφερε ότι τέθηκε από τους γιατρούς σε τεχνητό κώμα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του βρίσκεται σε καταστολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εγκεφαλικό που υπέστη ο γνωστός ηθοποιός ήταν «εκτεταμένο». Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του ηθοποιού εκείνος είχε τις αισθήσεις του και έδειχνε να ανταποκρίνεται ωστόσο η κατάσταση του επιδεινώθηκε ραγδαία κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Συγκλόνισε η Μπρέντα: Σου στέλνω δύναμη

Ο «εφηβικός» τηλεοπτικός του έρωτας, η Μπρέντα Γουόλς. κατά κόσμον Σάνεν Ντόχερτι έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αμέσως μόλις μαθεύτηκε η περιπέτεια της υγείας του Luke Perry,

Η Ντόχερτι που δίνει και η ίδια μάχη με τον καρκίνο ανέβασε μια φωτογραφία από την εποχή της θρυλικής σειράς Beverly Hills όπου αγκαλιάζει τον Luke Perry. «Φίλε μου. Σε κρατάω σφιχτά και σου στέλνω δύναμη. Το ‘χεις» έγραψε η «Μπρέντα» συγκινώντας τους χιλιάδες ακολούθους της.

«Σοκαριστικά νέα»

Ανάρτηση για τον συνάδελφο και συμπρωταγωνιστή του επί δέκα χρόνια έκανε και ο Ian Ziering, ο Στιβ του Beverly Hills.

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πώς νιώθει η καρδιά μου αφότου άκουσα τα σοκαριστικά νέα. Ας προσευχηθούμε όλοι για εκείνον να έχει ταχεία ανάρρωση» έγραψε ο ηθοποιός.

Με πληροφορίες από TMZ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις