Κόσμος

Μαζί στην αιωνιότητα! Δίπλα – δίπλα θα ταφούν Κάρι Φίσερ και Ντέμπι Ρέινολντς

Κοινή επιμνημόσυνη τελετή σχεδιάζεται για τις σταρ του Χόλιγουντ Ντέμπι Ρέινολντς και Κάρι Φίσερ, μητέρα και κόρη που πέθαναν με διαφορά μιας ημέρας αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες και πρόκειται να ταφούν η μία δίπλα στην άλλη, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή η οικογένεια.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τοντ Φίσερ, γιος της Ρέινολντς και νεώτερος αδελφός της Κάρι, είπε ότι είδε κολιμπρί σ’ ένα κοιμητήριο στο Forest Lawn Memorial Park στην περιοχή Χόλιγουντ Χιλς και πείσθηκε πως είναι το ιδεώδες σημείο για να αναπαυθούν οι δύο γυναίκες.

«Έτσι έπρεπε να γίνει», είπε στο Ρόιτερς ο 58χρονος Τοντ Φίσερ, ενθυμούμενος πως η μητέρα του, τραγουδίστρια και ηθοποιό που υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ, είχε ιδιαίτερη αγάπη στα κολιμπρί, που ήταν τακτικοί επισκέπτες στο κτήμα του σπιτιού της στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο Φίσερ είπε πως ο ίδιος και άλλοι συγγενείς θα οριστικοποιήσουν στη διάρκεια του σαββατοκύριακου τα θέματα της κηδείας, μεταξύ των οποίων και τις ημερομηνίες.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως πως η οικογένεια σχεδιάζει δύο ιδιωτικές τελετές –μια κοινή επιμνημόσυνη τελετή και την ταφή της μητέρας και της αδελφής του, της μιας δίπλα στην άλλη, στο Forest Lawn. Θα ακολουθήσει κάποια μορφή δημόσιας τελετής στη μνήμη των δυο γυναικών.

Η Ρέινολντς, η οποία κέρδισε την αγάπη των φίλων του κινηματογράφου τραγουδώντας και χορεύοντας σε χολιγουντιανά μιούζικαλ όπως το «Singin’ in the Rain», υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 84 ετών.

Η κόρη της, η Κάρι Φίσερ, που είχε γίνει γνωστή ως Πριγκίπισσα Λέια στις ταινίες «Star Wars», είχε πεθάνει μια ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη, τέσσερις ημέρες αφού είχε υποστεί καρδιακή προσβολή στη διάρκεια πτήσης από την Αγγλία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου μιας βρετανικής τηλεοπτικής κωμωδίας. Ήταν 60 ετών.

Η Κάρι και ο Τοντ Φίσερ ήταν παιδιά της Ρέινολντς και του εκλιπόντος τραγουδιστή Έντι Φίσερ, ο γάμος των οποίων είχε τελειώσει με σκάνδαλο το 1959, όταν ο τραγουδιστής άρχισε μια σχέση με την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «20/20» του ABC News, ο Τοντ Φίσερ μίλησε για τις τελευταίες ώρες της μητέρας του, επιμένοντας πως «δεν πέθανε επειδή ράγισε η καρδιά της», αλλά «απλώς έφυγε για να είναι με την Κάρι».

«Δεν ήταν πως περιφερόταν απαρηγόρητη, τίποτα τέτοιο», αφηγήθηκε ο γιος της σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ABC. «Είπε απλώς ότι δεν κατάφερε να δει την Κάρι να επιστρέφει από το Λονδίνο. Εξέφρασε το πόσο πολύ αγαπούσε την αδελφή μου».

«Μετά είπε πως θέλει πραγματικά να είναι με την Κάρι», πρόσθεσε. «Μ’ αυτές ακριβώς τις λέξεις και μέσα σε 15 λεπτά έπειτα απ’ αυτή τη συζήτηση άρχισε να σβήνει και μέσα σε 30 λεπτά είχε ουσιαστικά τελειώσει».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ουκρανία: Καπετάνιος σκοτώθηκε μετά από ρωσικό χτύπημα σε εμπορικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα
Κατά τη διάρκεια τεσσεράμισι ετών πολέμου πλήρους κλίμακας, οι Ρώσοι έχουν καταστρέψει 1.054 ουκρανικές λιμενικές υποδομές και έχουν εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον 232 πολιτικών πλοίων
Ρωσική επίθεση σε πλοίο που μετέφερε καλαμπόκι ανοικτά της Οδησσού
Σκάνδαλο στην Αλβανία: Οι διαγωνισμοί των 59 εκατομμυρίων ευρώ και το ένταλμα σύλληψης για την αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών
Η έρευνα εξετάζει επίσης καταγγελίες για πιέσεις, απειλές ή χρήση βίας με στόχο την απομάκρυνση ανταγωνιστών από διαγωνιστικές διαδικασίες
Η Βλόρα Χισένι