Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Με αυτή τη φωτογραφία ο «Ρον» του Χάρι Πότερ «έριξε» το Instagram

Ρον του Χάρι Πότερ

Και αφού το… έριξε, μπήκε και στο Βιβλίο Γκίνες! Ο Ρον του «Χάρι Πότερ», κατά κόσμον Ρούπερ Γκριντ, άνοιξε με… καθυστέρηση 10 ετών λογαριασμό στο Instagram αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να σπάσει μέσα σε λεπτά το ρεκόρ του Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο.

Ο ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τις ταινίες «Χάρι Πότερ», όπου έπαιζε τον Ρον Ουέσλι, άνοιξε λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές μέρες και κατάφερε να «κερδίσει» ένα εκατομμύριο followers μέσα σε μερικά λεπτά.

Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ήταν μια selfie. Αλλά τι… selfie. Μια φωτογραφία του ίδιου αγκαλιά με την μόλις έξι μηνών κόρη του, Γούεσντεϊ Τζ. Γκριντ.

«Γεια σου Instagram… Άργησα μόλις 10 χρόνια, αλλά εδώ είμαι. Ο Grint στο Gram! Είμαι εδώ θα σας γνωρίσω τη Γουέσντεϊ Τζ. Γκριντ. Μείνετε ασφαλείς, Ρούπερτ» σημείωσε.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)

 

Η ανάρτηση αμέσως συγκέντρωσε πάνω από εκατομμύρια likes και περισσότερα από 100.000 σχόλια. Συγκεκριμένα, ο Γκριντ συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατ. follwers σε τέσσερις ώρες και ένα λεπτό.

Σύμφωνα Guinness World Records, ο Γκριντ έφθασε τον αριθμό ορόσημο, 43 λεπτά πιο γρήγορα από τον Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, τον μεγαλύτερο εν ζωή παραγωγό ντοκιμαντέρ για τη φύση, όταν εκείνος δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram τον Σεπτέμβριο.  

Όταν ο Ατένμπορο κατέρριψε το ρεκόρ, το έκανε αφήνοντας πίσω την Τζένιφερ Άνιστον.

Το ρεκόρ προσέλκυσης followers στο Instagram σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουν «σπάσει» επίσης ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ (Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ,) οι οποίοι χρειάστηκαν μόλις έξι ώρες για να φτάσουν το ορόσημο τον περασμένο Απρίλιο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (24 ώρες τον Μάιο του 2015) και ο Πάπας Φραγκίσκος (12 ώρες, Μάρτιος 2016).

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις