Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Με το ίδιο… μακό Τερέζα Μέι και Χίλαρι Κλίντον

Με το ίδιο… μακό Τερέζα Μέι και Χίλαρι Κλίντον

Η Βρετανία έχει για δεύτερη φορά γυναίκα πρωθυπουργό, την Τερέζα Μέι και σε περίπτωση που η Χίλαρι Κλίντον νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις 8 Νοεμβρίου και γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ, οι δυο χώρες θα έχουν για πρώτη φορά στο τιμόνι τους, συγχρόνως, γυναίκες. Τουλάχιστον, οι δυο κυρίες ταιριάζουν. Ενδυματολογικά τουλάχιστον.

Όταν το απόγευμα της Τετάρτης (13.07.2016) η Τερέζα Μέι έζησε τη μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα, στιγμή της πολιτικής της καριέρας και βρέθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να πάρει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε, εκτός από τα αγαπημένα λεοπάρ παπούτσια της, να φορέσει ένα παλτό μαύρο με κίτρινη λεπτομέρεια.

Την ίδια… έμπνευση με τον ενδυματολόγο της Βρετανής πρωθυπουργού φαίνεται πως είχε και εκείνος της Χίλαρι Κλίντον. Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ της έδωσε να φορέσει κίτρινο μπλουζάκι και μαύρο σακάκι.

Μοιραία, η σύγκριση ήταν… αναπόφευκτη. Τουλάχιστον οι δυο κυρίες τα βρίσκουν ενδυματολογικά. Πιστεύει κανείς πως δεν θα τα βρουν και πολιτικά; Δύσκολο…

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε