Κόσμος

Μεγάλος σεισμός στην Αλάσκα και προειδοποίηση για τσουνάμι (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ισχυρότατος σεισμός 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στην Αλάσκα.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο την περιοχή περιοχή νότια από τις Αλεούτιες Νήσους στην Αλάσκα ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS).

Η στιγμή του σεισμού έχει καταγραφεί σε video 

Εξαιτίας του σεισμού και της έντασής του εκδόθηκε από τα Κέντρα Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι των ΗΠΑ (TWC) έκτακτο δελτίο.

Τα Κέντρα εκτίμησαν ότι το τσουνάμι που προκάλεσε ο σεισμός των 7,5 Ρίχτερ, ο οποίος αρχικά εκτιμήθηκε ότι είχε ισχύ 7,4 βαθμών, ενδέχεται να πλήξει τις περιοχές Σαντ Πόιντ, Κολντ Μπέι και Κόντιακ.

Πρόκειται πάντως για αραιοκατοικημένα εδάφη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παντρεύτηκαν μέσα στα νερά του τυφώνα στις Φιλιππίνες – Η γαμήλια φωτογραφία που κέρδισε το World Press Photo
Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, οι Τζαμάικα Αγκιλάρ και Τζέιντ Ρικ Βερντίγιο θυμούνται την ημέρα του γάμου τους μέσα σε πλημμυρισμένη εκκλησία - «Δεν θα άλλαζα τίποτα»
Παντρεύτηκαν μέσα στα νερά του τυφώνα στις Φιλιππίνες