Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Meghan Markle έκλεισε τους λογαριασμούς της στα social media

Meghan Markle

Η Meghan Markle κάποτε έδινε μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media μια γεύση από τη ζωή της. Αυτό όμως… last year.

Ο επικείμενος γάμος της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Χάρι έφερε και το κλείσιμο των προσωπικών της λογαριασμών στα social media.

Η Meghan Markle αποφάσισε να κλείσει τους λογαριασμούς της σε Twitter, Facebook και Instagram. “Η Meghan Markle είναι ευγνώμων για όλους όσους την ακολουθούσαν στα social media όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο επειδή δεν τους χρησιμοποιεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα αποφάσισε να τους κλείσει”, ανέφερε πηγή από το παλάτι.

Mηνύματα για Meghan Markle από ομάδα social media

Η απόφασή της να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media είναι σύμφωνη με την αλλαγή status, καθώς σύντομα θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Τον Δεκέμβριο του 2017 η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε 1,9 εκατομμύρια followers και πάνω από 350.000 followers στο Twitter, ενώ στη σελίδα της στο facebook είχε σχεδόν 800.000 likes.

Τα μέλη της μοναρχίας έχουν επίσημους λογαριασμούς σε Twitter και Instagram που διαχειρίζονται ειδικές ομάδες social media και συνήθως δεν αναρτώνται προσωπικά μηνύματα.

Εξαίρεση αποτελεί ο Δούκας της Υορκης που μερικές φορές γράφει tweets ο ίδιος και τα υπογράφει ως “AY”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις