Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Ανύπαντρη μητέρα βάζει τα γυαλιά στους επαγγελματίες φωτογράφους! [pics]

Μέγκαν Μαρκλ

– Η φρενίτιδα στη Μεγάλη Βρετανία για την Μέγκαν Μαρκλ καλά κρατεί και όπως φαίνεται… πληρώνει!
– Απίστευτη ιστορία φέρνουν στο προσκήνιο βρετανικά μέσα ενημέρωσης
– Μια ανύπαντρη γυναίκα τράβηξε την τέλεια φωτογραφία για την οποία θα… σκότωναν οι δεκάδες φωτογράφοι που βρίσκονται στο σημείο
– Δείχνει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, αλλά και τους… φρεσκο – αρραβωνιασμένους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
– Αποκαλύπτει ότι… ούρλιαξε για να τους τραβήξει την προσοχή!
– Μετά από συμβουλές αποφάσισε να… χρεώνει εφεξής για την χρήση της, ελπίζοντας η φωτογραφία να “πληρώσει” τις σπουδές της κόρης της

Είναι η φωτογραφία που κάθε φωτογράφος θα ήθελε να έχει τραβήξει! Τελικά όμως κανένας από τους… επαγγελματίες δεν τα κατάφερε. Αντιθέτως, στο σωστό μέρος, την… σωστή στιγμή ήταν μια ανύπαντρη μητέρα! Η φωτογραφία δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Απεικονίζει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Χάρι και την αρραβωνιαστικιά του -πλέον- αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Η οποία από την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης των αρραβώνων της με τον πρίγκιπα Χάρι, έχει προκαλέσει… οργασμό δημοσιευμάτων στην Μεγάλη Βρετανία.

Η φωτογραφία του… ενός εκατομμυρίου!

Οι τέσσερίς τους περπατούν έξω από την Εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής, για την Χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντρινγχαμ.

Η φωτογραφία των… υπέροχων τεσσάρων της βασιλικής οικογένειας “μοιράστηκε” χιλιάδες φορές στα social media. Εμφανίστηκε σε αναρίθμητα sites και εφημερίδες ανά τον κόσμο. Η φωτογραφία, όμως, δεν τραβήχτηκε από επαγγελματία φωτογράφο. Κι ας βρίσκονταν στο σημείο… δεκάδες από αυτούς!

Την τράβηξε μια ανύπαντρη μητέρα, που ονομάζεται Karen Anvil. Είναι 39 ετών και ζει στο Watlington, του Norfolk.

Βρέθηκε στο σημείο μαζί με πολλούς ακόμη… λάτρεις της βασιλικής οικογένειας που ήθελαν λίγη από την… βασιλική λάμψη! Λίγη από την λάμψη της -έτσι κι αλλιώς- λαμπερής ηθοποιού του Χόλυγουντ, Μέγκαν Μαρκλ.

Δείτε την ανάρτησή της με την επίμαχη φωτογραφία

https://twitter.com/Anvilius/status/945250611766923264

Ελπίζει η φωτογραφία με την Μέγκαν Μαρκλ να “πληρώσει” τις σπουδές της κόρης της!

Η γυναίκα αυτή περιέγραψε το πώς κατάφερε να τραβήξει την “τέλεια” φωτογραφία: Συγκεκριμένα τόνισε πως τράβηξε την προσοχή των δύο ζευγαριών… ουρλιάζοντας σαν “μικρή θαυμάστρια”! Και πλέον ελπίζει τα χρήματα που θα βγάλει από τα δικαιώματα της φωτογραφίας, να είναι αρκετά για να πληρώσουν τα έξοδα σπουδών της 17χρονης κόρης της!

Μιλώντας στο BBC, τόνισε: “Είμαι εκ φύσεως πολύ… χειμαρρώδης. Ήμουν εκεί με την κόρη μου και υποθέτω πως ενθουσιάστηκα λίγο παραπάνω! Σχεδόν φώναζα και είπα “καλά Χριστούγεννα!” σαν χαζή! Έμοιαζα με μικρή θαυμάστρια. Αυτό είπα και τους τράβηξα την προσοχή“.

Ο απλός κόσμος που βρίσκονταν στο σημείο, μπορούσε να στέκεται στο πλάι του δρόμου. Αντιθέτως, οι επαγγελματίες φωτογράφοι είχαν σαφείς οδηγίες για το πού θα έπρεπε να στέκονται. Κάτι που έδωσε στην 39χρονη ανύπαντρη μητέρα… συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντί τους!

Πλέον… χρεώνει!

Ανήρτησε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Twitter και έπαθε… σοκ όταν διαπίστωσε το πόσο γρήγορα “κατέκτησε” το ίντερνετ.

Η ίδια εξηγεί πως αρχικά επέτρεψε στους υπόλοιπους χρήστες να χρησιμοποιούν την φωτογραφία που τράβηξε, ωστόσο γρήγορα κατάλαβε πως η φωτογραφία “έκρυβε” οικονομικές προοπτικές!

Ακόλουθοί της στο Twitter την συμβούλευσαν πως θα έπρεπε να… χρεώνει για να επιτρέπει την αναδημοσίευση της φωτογραφίας και κάπως έτσι η 39χρονη γυναίκα προσπαθεί, πλέον, να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα ώστε να σπουδάσει η κόρη της, Rachel.

Η ίδια προσθέτει: “Παρόλο που σιχαίνομαι να προβάλω το ότι είμαι μια ανύπαντρη μητέρα, αυτό είναι αλήθεια. Κάνω δύο δουλειές, κάτι για το οποίο ειμαι υπερήφανη και πάντα εργαζόμουν. Τώρα θέλω να καταφέρω να συγκεντρώσω χρήματα για να πάει η κόρη μου στο Πανεπιστήμιο κι αν καταφέρω να έχω αυτή την ευκαιρία θα είναι κάτι υπέροχο“.

Δείτε τις… υπόλοιπες φωτογραφίες των επαγγελματιών φωτογράφων από το σημείο

Πηγή: dailymail.co.uk
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις