Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Απαρηγόρητη που δεν θα την συνοδεύσει ο πατέρας της στον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Απαρηγόρητη που δεν θα την συνοδεύσει ο πατέρας της στον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι

Το βράδυ της Τετάρτης ο Τόμας Μαρκλ, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, θα πατούσε Βρετανία. Θα έφτανε στο Κάστρο του Windsor όπου θα τον περίμενε το δικό του δωμάτιο. Ένας βαλές θα του τακτοποιούσε τα πράγματα και θα του ετοίμαζε το μπάνιο του.

Την επομένη θα συναντούσε για τσάι γνωριμίας την Βασίλισσα Ελισάβετ και θα γνώριζε τον συμπέθερό του, τον Κάρολο. Όμως, τίποτα από αυτά δεν θα γίνει. Και την ημέρα που τα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο θα ήταν στραμμένα στον ίδιο την ώρα που θα παρέδιδε την κόρη του στον πριγκιπικό της γάμο, εκείνος θα είναι 5.000 μίλια μακριά. Εκτός και αν το μετανιώσει την τελευταία στιγμή. Και αυτή είναι η επιθυμία του Πρίγκιπα Χάρι, της Μέγκαν και της Βασιλικής οικογένειας.

Ο γάμος της χρονιάς, κινδυνεύει να επισκιαστεί από την απουσία του πατέρα της Μέγκαν ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα παραστεί στον γάμο της κόρης του με τον Πρίγκιπα Χάρι αφού αποκαλύφθηκε ότι έστησε φωτογράφιση με παπαράτσι που τον απαθανάτισαν να ετοιμάζεται για τον γάμο, ντροπιάζοντας τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος και αποφάσισε να απέχει από τον γάμο για να γλιτώσει την κόρη του από επιπλέον ντροπή. Το θέμα έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και σύμφωνα με το CNN τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν ανησυχούν για την πίεση που δέχεται ο ίδιος και ζητούν από τα ΜΜΕ να τον αφήσουν ήσυχο. Το αμερικανικό δίκτυο επικαλείται μάλιστα πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Μέγκαν δεν έχει αλλάξει γνώμη και θέλει τον πατέρα της δίπλα της στον γάμο.

Ο Χάρι τα βάζει με τον εαυτό του

Μια άλλη παράμετρος του πριγκιπικού δράματος είναι ότι ο Χάρι φαίνεται να τα έχει βάλει με τον εαυτό του. Φίλος του δήλωσε στην Daili Mail ότι είναι συγκλονισμένος και πιστεύει ότι όλα γίνονται εξαιτίας του. Αισθάνεται ότι όποιος μπαίνει στην ζωή του πληρώνει αυτό το τίμημα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι είδε την μητέρα του, την Πριγκίπισσα Νταϊάνα να σκοτώνεται εξαιτίας των παπαράτσι.

Πολύ κακό για το τίποτα

Ο θόρυβος που έχει προκληθεί από την επιπόλαιη κίνηση του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ δεν θεωρείται από όλους ένα τόσο τραγικό λάθος. Άλλωστε δεν είναι ο πρώτος και ούτε θα είναι και ο τελευταίος που “στήνει” φωτογράφιση με παπαράτσι. Και τι έστησε; Τον εαυτό του να διαβάζει ένα βιβλίο για την Βρετανία ή να προβάρει το κοστούμι του γάμου της κόρης του. Απλά στάθηκε άτυχος γιατί τον κατέγραψε κάμερα ασφαλείας να μπαίνει μέσα σε ένα καφέ, συνοδευόμενος από τον παπαράτσι… Και δυστυχώς, τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν δεν τον πίεζε να το κάνει η μεγαλύτερη κόρη του από τον πρώτο του γάμο, Σαμάνθα. Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε ότι ήταν δική της ιδέα το στήσιμο με τους παπαράτσι…

Ξαναμπαίνει στο νοσοκομείο

Ο Τόμας Μαρκλ, είπε ότι έχει πόνους στο στήθος αφού πριν από περίπου έξι μέρες βγήκε από το νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο. Είχε πάρει εξιτήριο, όπως λέει ο ίδιος για να μπορέσει να παραβρεθεί στον γάμο της κόρης του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις