Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: “Εμπλοκή” της Βασίλισσας Ελισάβετ για τα οικογενειακά… δράματα!

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Η μέλλουσα… μαμά, Μέγκαν Μαρκλ, έχει δημιουργήσει μια κάπως αμφιλεγόμενη δημόσια παρουσία, με τους… αυλικούς να λένε πως έχει προκαλέσει κόντρα μεταξύ του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι και του αδελφού του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Οι “κακές γλώσσες” λένε, μάλιστα, πως η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να βάλει τα κλάματα πριν τον γάμο της…

Όλα αυτά την ώρα που το… σίριαλ με την οικογένειά της, στις ΗΠΑ, δίνει συνεχώς “τροφή” στα σκανδαλοθηρικά έντυπα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο παράγοντας… Βασίλισσα Ελισάβετ στα “οικογενειακά” της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ και οι “κόντρες” πίσω από τις κλειστές πόρτες του Παλατιού, μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα και πληροφορίες από το παλάτι του Μπάκιγχαμ λένε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθεί στενά την κατάσταση με την οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ και δεν είναι… καθόλου χαρούμενη με το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

“Η Βασίλισσα είναι πολύ ανήσυχη πως η κατάσταση με την Μέγκαν Μαρκλ βγαίνει εκτός ελέγχου”, λέει μια πηγή στο Vanity Fair. “Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ήθελε να κάνει κάτι για να ηρεμήσει η κατάσταση. Ήταν μια επιθυμία της Βασίλισσας κι έτσι οι έμπιστοί της είχαν λάβει σαφείς εντολές για να λύσουν το ζήτημα.

Το παλάτι του Κέσινγκτον, όμως, δεν ήταν στο “ίδιο μήκος κύματος” κι αυτό εξαιτίας των μηνυμάτων που έστελνε η Μέγκαν Μαρκλ. Δεν ήθελε να εμπλακεί κανείς και πίστευε ότι θα μπορούσε να χειριστεί την κατάσταση μόνη της”, συνεχίζει η ίδια πηγή.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφραζε αμφιβολίες για την συμπεριφορά της οικογένειας της Μέγκαν Μαρκλ τους μήνες πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Αρνητικά δημοσιεύματα εστίαζαν στην μεγαλύτερη αδελφή της, Σαμάνθα, κάνοντας αμέτρητα αρνητικά σχόλια σε ίντερνετ και τηλεόραση.

Επιπλέον, η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, έχει παραδεχθεί πως “έστησε” φωτογραφίες του πατέρα τους, Τόμας Μαρκλ, να διαβάζει ένα βιβλίο για φωτογραφίες της Μεγάλης Βρετανίας πριν τον γάμο, ώστε να βελτιώσει την εικόνα του, αφού τα μίντια… τον κατέστρεφαν!

Και οι δύο δεν προσκλήθηκαν επισήμως στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ, με τον πατέρα της να λέει πριν μερικές μέρες πως η κόρη του τον “στοίχειωσε” και δεν ξέρει τον λόγο. Επίσης αποκάλυψε πως έχει απευθυνθεί και στην ίδια την Βασίλισσα Ελισάβετ!

Θα εκτιμούσα οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει και πιστεύω θα ήθελε να λύσει τα οικογενειακά προβλήματα. Όλες οι οικογένειες, βασιλικές ή όχι, είναι ίδιες και θα έπρεπε να είναι μαζί, ειδικά τις ημέρες των γιορτών“, τονίζει.

Με πληροφορίες από: sputniknews.com / vanityfair.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις