Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Επιστρατεύει τις υποκριτικές της ικανότητες για να αλλάξει το κλίμα

Μέγκαν Μαρκλ: Επιστρατεύει τις υποκριτικές της ικανότητες για να αλλάξει το κλίμα
Reuters

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μία γλυκιά έκπληξη στους μικρούς ασθενείς του Νοσοκομείου Παίδων στο Λος Άντζελες. 

Η Μέγκαν Μαρκλ έδειξε την τρυφερή της πλευρά διαβάζοντας τρία από τα αγαπημένα της βιβλία στα παιδιά επιδεικνύοντας τις υποκριτικές της ικανότητες στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες, στις 21 Μαρτίου 2024, κι ενώ η Κέιτ Μίντλετον διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της λόγω του καρκίνου. 

Όλη αυτή η προσοχή που έχει τελευταία η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως έχει ανησυχήσει την Μέγκαν Μαρκλ.

Και για αυτό χρησιμοποίησε τις «υποκριτικές της ικανότητες» καθώς επισκεπτόταν ένα Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες, σύμφωνα με την ειδικό στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς.

Η 42χρονη Δούκισσα του Σάσσεξ, που ζει στο Montecito, εμφανίστηκε με χαρούμενη διάθεση καθώς συναντήθηκε με παιδιά.

Η ειδικός Τζούντι Τζέιμς είπε στην MailOnline ότι η Μέγκαν κατάφερε να κάνει κάθε παιδί «να αισθάνεται ξεχωριστό» καθώς το χαιρετούσε ξεχωριστά, ενώ έδειξε ενσυναίσθηση καθώς ασχολήθηκε πολύ μαζί τους.

«Η Μέγκαν παρέδωσε ένα masterclass για τη γλώσσα του σώματος που θα μπορούσε πραγματικά να παρείχε σε όλους μας ένα ζωτικό μάθημα για τις δεξιότητες αποτελεσματικής και συναρπαστικής επικοινωνίας ενώ φοράμε μάσκα την εποχή του Covid».

Σε ένα βίντεο από την επίσκεψη, η Μέγκαν χαιρέτησε τα παιδιά όταν συγκεντρώθηκαν για τη συναρπαστική ώρα ανάγνωσης, δείχνοντας με ενθουσιασμό το εξώφυλλο του βιβλίου Rosie Revere, Engineer και λέγοντας στην ομάδα: «Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου». 

Οι υποκριτικές ικανότητες της Μέγκαν Μαρκλ ήταν εμφανείς, καθώς έκανε χειρονομίες, άλλαζε τον ήχο της φωνής της και ήταν αρκετά παραστατική. 

Για την εμφάνισή της αυτή, η Μέγκαν επέλεξε ένα φόρεμα Oscar De La Renta αξίας 3.490 δολαρίων (2.776 λίρες).

Πληροφορίες από Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις