Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: «Ή με βάζεις στη ζωή σου ή θα μιλάω στα media»

Μέγκαν Μαρκλ: «Ή με βάζεις στη ζωή σου ή θα μιλάω στα media»

Φαίνεται να μην έχουν τέλος τα βάσανα της Μέγκαν Μαρκλ μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ έχει απαιτήσεις από τη δούκισσα του Σάσεξ και κάνει τα πάντα για να τις διεκδικήσει. Ακόμα και με τους πιο απίθανους τρόπους.

Ο πατέρας της Thomas Markle έδωσε το δικό του τελεσίγραφο στη δούκισσα του Σάσεξ. Ή με βάζεις στη ζωή σου ή θα μιλάω για σένα και τη βασιλική οικογένεια στα media όσο και αν τους ενοχλήσει.

Σε συνέντευξή του ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι αναφορές που θέλουν τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να έχουν μπουχτήσει από το γεγονός ότι δίνει συνεντεύξεις έναντι αμοιβής στα media.

Υποστήριξε πως δεν θα σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις μέχρι να του επιτρέψουν να είναι στη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ. “Ήμουν σιωπηλός για έναν ολόκληρο χρόνο και ο Τύπος με χτυπούσε λέγοντας ότι είμαι ερημίτης που κρύβομαι στο Μεξικό. Έτσι έδωσα την ιστορία μου. Προφανώς αυτή η συνέντευξη έβαλε στη σιωπή τη βασιλική οικογένεια… έτσι έδωσα άλλη μια συνέντευξη για να σπάσω τη σιωπή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μου μιλήσουν”.

Χαρακτήρισε ανόητη τη σιωπή από το παλάτι του Κένσινγτον, σημειώνοντας πως δεν θα τον κάνουν να φύγει. “Αύριο είναι τα 74α γενέθλιά μου. Απολαμβάνω το γεγονός ότι μπορώ να κάνω ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια να μη μιλάει και ίσως να μπορώ να γελάσω με τη δούκισσα”.

Πονοκέφαλος για Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι, σύμφωνα με βασιλική πηγή, απογοητευμένοι που ο Thomas Markle συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις και να πληρώνεται για αυτές. Το παλάτι δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια ανακοίνωση για το οικογενειακό δράμα.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ πιστεύει ότι η 36χρονη ηθοποιός είναι τρομοκρατημένη από τη νέα της ζωή ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. “Το βλέπω στα μάτια της. Το βλέπω στο πρόσωπό της και το χαμόγελό της. Έβλεπα αυτό το χαμόγελο για χρόνια. Ξέρω το χαμόγελό της. Δεν μου αρέσει αυτό το χαμόγελο που βλέπω τώρα. Αυτό δεν είναι ούτε στημένο χαμόγελο. Είναι πικραμένο χαμόγελο. Με ανησυχεί πολύ. Νομίζω ότι βρίσκεται κάτω από τεράστια πίεση. Υπάρχει μεγάλο τίμημα για να παντρευτείς κάποιον σε αυτή την οικογένεια”.

Υποστήριξε επίσης ότι μετά από μια συνέντευξη στο Good Morning Britain κάλεσε τη Μέγκαν Μαρκλ στον αριθμό που είχε αλλά έχει αλλάξει. “Ο αριθμός δεν λειτουργεί πια. Ο σύνδεσμος με τη βασιλική οικογένεια ποτέ δεν παίρνει πίσω και δεν υπάρχει διεύθυνση που να μπορώ να γράψω. Οπότε δεν έχω κανέναν τρόπο επαφής με την κόρη μου”.

“Το μήνυμά μου στη Μέγκαν Μαρκλ θα ήταν “σε αγαπώ, μου λείπεις, συγγνώμη για όσα πήγαν λάθος”. Και θέλω να είμαι ο παππούς των παιδιών της και να είμαι κοντά τους. Θέλω να είμαι μέρος της ζωής τους. Θα ήθελα να αφήσουμε πίσω μας τις διαφορές και να είμαστε μαζί. Μου λείπεις πολύ”.

Ενώ μίλησε στο Good Morning Britain τον περασμένο μήνα, ο Thomas Markle εμφανίστηκε πιο απολογητικός για τις ενέργειές του. Είπε ότι έχασε τον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι επειδή έκανε λάθος με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι και ένιωθε άσχημα που υπήρχε τόση αρνητικότητα για αυτό.

“Δεν μπορούσα να ξεπεράσω το γεγονός με αυτό που είχε συμβεί. Όλα αυτά είχαν επίδραση πάνω μου. Έχω προβλήματα με την καρδιά μου. Αυτό με πίεσε λίγο περισσότερο σε σημείο που είχα θέμα. Έπαθα καρδιακή προσβολή”. Όταν έπρεπε να αποκαλύψει στη Μέγκαν Μαρκλ ότι δεν θα πήγαινε στον γάμο, ήταν δύσκολη συζήτηση.

“Το ατυχές για μένα τώρα είναι ότι είμαι μια υποσημείωση σε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας και όχι ο πατέρας που συνόδευσε την κόρη του. Αυτό με νευριάζει κάπως”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις