Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα “βρόντηξαν”! Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι “παραιτούνται” από την βασιλική οικογένεια!

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

“Βόμβα” στα… θεμέλια του Παλατιού!
Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι θα… απαρνηθούν την βασιλική οικογένεια όπως ανακοίνωσαν επίσημα.
Θα παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα, θα αποσυρθούν και θα εργαστούν ώστε να γίνουν “οικονομικά ανεξάρτητοι”.
Τα… χωριστά Χριστούγεννα, η “εκδίκηση” της Ελισάβετ και το άγριο παρασκήνιο.

Ότι… κάτι δεν πήγαινε καλά με το ζευγάρι Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπα Χάρι και την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας… φαινόταν εδώ και καιρό.

Τα βρετανικά ταμπλόιντς “πλημμύριζαν” με αναφορές για ρήξη μεταξύ του Παλατιού με τον Χάρι μετά τον γάμο του με την αμερικανίδα ηθοποιό αλλά και πιο… συγκεκριμένα για ρήξη με τον αδελφό του και διάδοχο του θρόνου, Γουίλιαμ.

Μέγκαν Μαρκλ

Όλα αυτά επιβεβαιώνονται και επισήμως καθώς ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν στο Instagram πως “παραιτούνται από ανώτερα μέλη” της βασιλικής οικογένειας.

Κάτι που φυσικά είναι μια πραγματική “βόμβα” στα ανάκτορα της Ελισάβετ.

Δείτε την ανάρτηση

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“After many months of reflection and internal discussions, we have chosen to make a transition this year in starting to carve out a progressive new role within this institution. We intend to step back as ‘senior’ members of the Royal Family and work to become financially independent, while continuing to fully support Her Majesty The Queen. It is with your encouragement, particularly over the last few years, that we feel prepared to make this adjustment. We now plan to balance our time between the United Kingdom and North America, continuing to honour our duty to The Queen, the Commonwealth, and our patronages. This geographic balance will enable us to raise our son with an appreciation for the royal tradition into which he was born, while also providing our family with the space to focus on the next chapter, including the launch of our new charitable entity. We look forward to sharing the full details of this exciting next step in due course, as we continue to collaborate with Her Majesty The Queen, The Prince of Wales, The Duke of Cambridge and all relevant parties. Until then, please accept our deepest thanks for your continued support.” – The Duke and Duchess of Sussex For more information, please visit sussexroyal.com (link in bio) Image © PA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

«Σκοπεύουμε να παραιτηθούμε από “ανώτερα” μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως τη βασίλισσα. Με τη δική σας ενθάρρυνση, κυρίως τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε έτοιμοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία», αναφέρουν μεταξύ άλλων Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι.

Τα… χωριστά Χριστούγεννα που άναψαν φωτιές

Κι αν πολλοί περίμεναν ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού, του αξιαγάπητου Άρτσι, να φέρει μια κάποια ηρεμία, τα πράγματα μάλλον έγιναν χειρότερα.

Δεν έχουν περάσει, άλλωστε, παρά λίγες ημέρες από τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2019, τις οποίες το ζεύγος πέρασε… μακριά από το Παλάτι και συγκεκριμένα στον Καναδά με την μητέρα της αμερικανίδας ηθοποιού.

Η… μικρή εκδίκηση της Ελισάβετ για Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι

Η παραπάνω απόφαση θεωρήθηκε ως “φάουλ” από πολλούς και όπως φάνηκε μεταξύ αυτών ήταν και η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία κάθε χρόνο μαγνητοσκοπεί το Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της προς τον Βρετανικό λαό και αυτό μεταδίδεται το μεσημέρι των Χριστουγέννων.

Αυτό όμως που παρατήρησαν πολλοί με την δημοσιοποίηση της πρώτης φωτογραφίας της Βασίλισσας από το γραφείο της στο πράσινο δωμάτιο του Παλατιού -και πριν μεταδοθεί το μήνυμα- ήταν ότι κάποιοι έλειπαν. Στα δεξιά της Ελισάβετ ήταν φωτογραφίες. Σε αυτές όπως θα δείτε είναι ο Κάρολος και η Καμίλα, ο πατέρας της Βασίλισσας Βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος, ο σύζυγός της Φίλιππος και ο Γουίλιαμ με την οικογένειά του. Πουθενά δεν υπήρχε φωτογραφία του Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, ούτε του γιου της Πρίγκιπα Άντριου, ούτε και της κόρης της Πριγκίπισσας Άννας.

Η Βασίλισσα δεν ξεχνά εκείνους που πλήγωσαν τον θεσμό και έτσι δεν τους είχε θέση στο γραφείο της. Ο μεν γιος της, Πρίγκιπας Άντριου τιμωρήθηκε ήδη για την σχέση που είχε με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ της γύρισαν την πλάτη αφού δεν θα περάσουν μαζί της τα Χριστούγεννα αλλά στον Καναδά με την μητέρα της Μέγκαν.

Όταν, πάντως, μεταδόθηκε το μήνυμά της, η ίδια φάνηκε να… κάνει ένα βήμα πίσω και μεταξύ άλλων να επισημαίνει πόσο η ίδια και ο σύζυγός της Φίλιππος “ενθουσιάστηκαν” από την άφιξη στη βασιλική οικογένεια του όγδοου δισέγγονού τους, του Άρτσι, του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, ο οποίος γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο.

Δείτε το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ελισάβετ

https://www.youtube.com/watch?v=MX_YnAcZ2uE

Με πληροφορίες από: foxnews.com.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις