Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ – Κέιτ Μίντλετον: Το απόλυτο «crash test» των royal brides

Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Γουίλιαμ, Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι

Έχουν περάσει λίγες μόνο μέρες από τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι. Και δεν λείπουν φυσικά οι συγκρίσεις με την Κέιτ Μίντλετον που παντρεύτηκε τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκαν τους πρίγκιπές τους Χάρι και Γουίλιαμ με απίστευτες τιμές. Αλλά ήταν πολύ διαφορετικές νύφες.

Και οι δύο εξίσου εντυπωσιακές τη μεγάλη μέρα που παντρεύτηκαν τον πρίγκιπά τους. Υπήρξαν ωστόσο βασικές διαφορές στη συμπεριφορά και την εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον τη μέρα του γάμου τους.

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι δεύτερος στη γραμμή διαδοχής του θρόνου, ο γάμος του με την Κέιτ Μίντλετον ήταν πολύ επίσημος. Τελέστηκε στο Αββαείο του Westminster τον Απρίλιο του 2011.

πρίγκιπας Χάρι Πίπα Μίντλετον Meghan Markle

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ ήταν πολύ πιο χαλαρός και είχαν την απόλυτη ελευθερία να σχεδιάσουν τη δική τους ξεχωριστή μέρα.

Ποια συμπεράσματα έχουν βγει μέχρι στιγμής από τη σύγκριση των royal brides;

Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να περπατήσει προς τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ενώ έπαιζε το I Was Glad του Sir Charles Parry’s από τον Ψαλμό 222. Είχε συνταχθεί για τη στέψη του προπροπροπάππου του πρίγκιπα Γουίλιαμ Εδουάρδου VII.

Έπρεπε να περπατήσει αρκετά στον μακρύ διάδρομο του Αββαείου του Westminster.

Η Μέγκαν Μαρκλ από την άλλη πλευρά επέλεξε ένα λιγότερο παραδοσιακό τραγούδι. Επέλεξε το Eternal Source of Light Divine του Handel ερμηνευμένο από την Ουαλή σοπράνο Elin Manahan.

Μεγάλη ήταν και η διαφορά ανάμεσα στο κόστος των νυφικών τους. Υπήρξαν φήμες που θέλουν τη Μέγκαν Μαρκλ να επέλεξε ένα πολύ πιο οικονομικό νυφικό από αυτό της Κέιτ Μίντλετον.

Το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον σχεδιάστηκε από τη Sarah Burton για τον Alexander McQueen και πιστεύεται ότι κόστισε 250.000 λίρες.

Τελικά όμως φαίνεται πως το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ ξεπέρασε και αυτό της Κέιτ. Το σχεδίασε η Clare Waight Keller και εκτιμάται ότι άγγιξε τις 387.000 λίρες. Ήταν όμως η ίδια που το πλήρωσε.

Βέβαια θα συμφωνήσουμε με την Katy Perry πως αυτό της Κέιτ Μίντλετον ήταν πολύ πιο ιδανικό για την περίσταση. Θύμιζε σε όλα της πριγκίπισσα.

Όπως και στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις τους, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κρατιούνταν χέρι χέρι κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Η Κέιτ Μίντλετον από την άλλη πλευρά και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ακολούθησαν πολύ πιο επίσημα πρότυπα και δεν κρατούσαν πολύ τα χέρια τους στον γάμο.

Ακολουθώντας την παράδοση, την Κέιτ Μίντλετον συνόδευσε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ ο πατέρας της Michael. Κάτι που υποτίθεται θα έκανε και ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Thomas.

Μετά όμως το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες, περπάτησε ένα μέρος της διαδρομής μόνη και μετά ανέλαβε ο πρίγκιπας Κάρολος να την παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι.

Μέγκαν Μαρκλ και Thomas Markle

Ενώ Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον έχουν την ίδια ηλικία, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με 7 χρόνια διαφορά.

Crash test σε Μέγκαν Μαρκλ – Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ γνωρίστηκε με τον Γουίλιαμ στο πανεπιστήμιο και εκτός από ένα μικρό διάλειμμα στη σχέση τους έβγαιναν σε όλη την ενήλικη ζωή τους. Παντρεύτηκαν όταν ήταν 29 ετών.

Από την άλλη πλευρά, η Μέγκαν Μαρκλ είχε μια γεμάτη ζωή με την επιτυχημένη της καριέρα και ένα διαζύγιο πριν τελικά γνωρίσει τον πρίγκιπά της. Στα 36 της παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να μη μιλήσει στη δεξίωση του γάμου της, αφήνοντας τον ρόλο αυτό στον πατέρα της, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον κουμπάρο τους, τον πρίγκιπα Χάρι.

Αλλά η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να πει λίγα λόγια στους φίλους και την οικογένειά της στη μεγάλη της μέρα. Φέρεται μάλιστα να ευχαρίστησε τη βασιλική οικογένεια που τη δέχτηκε στους κόλπους της. “Βρήκα τον πρίγκιπά μου” φέρεται να είπε στη ρομαντική ομιλία της.

Επίσημα για Κέιτ Μίντλετον, χαλαρά για Μέγκαν Μαρκλ

Όσο για τις φωτογραφίες των γάμων τους, αυτές της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ ήταν πολύ πιο επίσημες από αυτές του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Σε μία μάλιστα από τις φωτογραφίες τους, η Μέγκαν Μαρκλ κάθεται στο πάτωμα.

Και τελευταία διαφορά τους τα παρανυφάκια και page boys στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η Κέιτ Μίντλετον είχε επιλέξει να έχει στο πλευρό της την αδερφή της Πίπα Μίντλετον. Και είχε καταφέρει να τραβήξει τα βλέματα πάνω της. Η Μέγκαν Μαρκλ απέφυγε τις ενήλικες bridesmaids, λέγοντας πως δεν θα μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στις φίλες της. 

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις