Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μέγκαν Μάρκλ: Ξεσπά ο πατέρας της! “Δεν είναι το κορίτσι που μεγάλωσα”

Μέγκαν Μάρκλ: Ξεσπά ο πατέρας της! “Δεν είναι το κορίτσι που μεγάλωσα”
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Για το πολυσυζητημένο megxit μιλά ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Channel 5.

Ήταν λίγο πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, όταν αποκαλύφθηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν στα… μαχαίρια με τον πατέρα της. Οι σχέσεις τους δεν έχουν βελτιωθεί και ο Τόμας Μαρκλ εκφράζει την απογοήτευση του για την απόφαση της κόρης του να προκαλέσει… χαμό στο Παλάτι και μαζί με τον Χάρι να παραιτηθούν των βασιλικών τους αξιωμάτων.
“Από τη στιγμή που παντρεύτηκαν είχαν μία υποχρέωση. Να είναι μέρος της βασιλικής οικογένειας και να την εκπροσωπούν. Θα ήταν ανόητο να μην το κάνουν. Καταστρέφουν τον θεσμό, τον ευτελίζουν… δεν θα έπρεπε να το κάνουν αυτό. Είναι απογοητευτικό διότι η Μέγκαν απέκτησε ό,τι ονειρευόταν κάθε κορίτσι”, λέει χαρακτηριστικά στο Channel 5.

Μέγκαν Μαρκλ και Thomas Markle

Μέγκαν Μαρκλ: “Αυτό δεν είναι το κορίτσι που μεγάλωσα”

Από την πλευρά του, ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ, ο 53χρονος Τομ αποκαλύπτει: “Ο μπαμπάς μου μου είπε ‘αυτό δεν είναι το κορίτσι που μεγάλωσα’. Δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη. Είναι πολύ απογοητευμένος με όσα έκανε (σ.σ. η Μέγκαν).
Έχει φωτογραφίες της σε ένα μεγάλο τοίχο, όπως και του Άρτσι. Ωστόσο, αυτό που θέλει είναι να αποκτήσει μία φωτογραφία του ίδιου με τη Μέγκαν, τον Χάρι και τον Άρτσι. Αν μπορέσει να το κάνει αυτό, θα φύγει από τη ζωή ευτυχισμένος”.

Click4more: Το “βελούδινο” διαζύγιο με Χάρι – Μέγκαν γύρισε την Ελισάβετ 24 χρόνια πίσω! Τι είχε συμβεί με την Νταϊάνα

Και συνεχίζει: “Για μήνες, για χρόνια, είχε την ελπίδα ότι θα επικοινωνούσε μαζί του, αλλά τώρα επικρατεί μεγάλη αναταραχή για να συμβεί αυτό. Δεν θα ήταν πουθενά χωρίς αυτόν. Πλήρωσε για την μόρφωση της, το αυτοκίνητο, τα ρούχα της, το ενοίκιο, λογαριασμούς… Ξόδεψε μία περιουσία. Η Μέγκαν θα πρέπει να κοιτάξει και την οικογένεια της. Είμαστε εδώ και προσπαθούμε να επιβιώσουμε όπως μπορούμε. Δεν μπορούμε να έχουμε εκατομμύρια στην τράπεζα, όπως η Μέγκαν και ο Χάρι. Προσποιείται ότι δεν υπάρχουμε, αλλά αυτό είναι παράξενο και εγωιστικό”.

Πηγή: The Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις