Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρας της το έκλεισε στα μούτρα του πρίγκιπα Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρας της το έκλεισε στα μούτρα του πρίγκιπα Χάρι

Φαίνεται πως η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να κρατήσει αποστάσεις από τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις του. Γιατί έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα του πρίγκιπα Χάρι.

Ο 74χρονος πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι το έκλεισε στα μούτρα του πρίγκιπα Χάρι. Είχαν τεταμένη συζήτηση για το φιάσκο με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι λίγες ώρες πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με πηγές, θέλει να κρατήσει μια σχέση με τον πατέρα της. Νιώθει ωστόσο ότι χρειάζεται να πάρουν χρόνο ο ένας μακριά από τον άλλο.

“Η Μέγκαν Μαρκλ αγαπά τον Τόμας και θέλει να διατηρήσει σχέση μαζί του μακροπρόθεσμα. Αλλά αυτή τη στιγμή αισθάνεται ότι χρειάζεται λίγο χώρο. Θέλει να πάρει τον χρόνο της μακριά του”.

Θέλει να επικεντρωθεί στη νέα της ζωή και παραδέχεται ότι δεν υπάρχει “γρήγορη λύση” στη σχέση με τον πατέρα της. Το παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

Ήταν λίγο πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ που ο πατέρας της του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Είχε εκτεθεί ανεπανόρθωτα για το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε ότι νευρίασε από την κατσάδα του πρίγκιπα Χάρι ενώ ανάρρωνε στο νοσοκομείο από καρδιακή προσβολή. Παρόλο που παραδέχτηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν “απολύτως σωστός”, θεώρησε αγένεια ότι τον πήρε ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Στην πιο ειλικρινή του συνέντευξη, ο Τόμας Μαρκλ παραδέχτηκε πως είπε ψέματα στον πρίγκιπα Χάρι όταν τον ρώτησε αν έστησε τις φωτογραφίες με τους παπαράτσι. Ένα σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε λίγες ώρες πριν από τον γάμο και τον έβγαλε από το κάδρο του γάμου της χρονιάς.

Αν και δεν έχουν γνωριστεί προσωπικά, Τόμας Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι είχαν ζεστές τηλεφωνικές συνομιλίες. Συζήτησαν και για το τι πρέπει να κάνουν μόλις γίνει γνωστή η σχέση τους. Ο πρίγκιπας Χάρι τον είχε συμβουλεύσει να μείνει μακριά από τους παπαράτσι.

“Ο πρίγκιπας Χάρι μου είπε ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να μιλήσω στον Τύπο. Ότι αυτό θα κατέληγε άσχημα. “Θα σε φάνε ζωντανό” μου είπε χαρακτηριστικά. Είχε δίκιο”.

Τι έγινε πριν τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ

Δεν άκουσε τη συμβουλή του και έστησε φωτογραφίες παπαράτσι λίγες ώρες πριν από τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι. Η Mail Online ενημέρωσε το παλάτι για την αποκάλυψη που θα έκανε με τις στημένες φωτογραφίες. Ο πρίγκιπας Χάρι τηλεφώνησε στον Τόμας Μαρκλ για να τον ρωτήσει αν είχε συνεργαστεί μαζί τους. Τότε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ του είπε ψέματα.

Αφού αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ του τηλεφώνησαν ξανά. Ο Τόμας Μαρκλ ήταν στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή. “Αν με άκουγες, αυτό δεν θα είχε συμβεί ποτέ” του είπε ο πρίγκιπας Χάρι. “Ίσως θα ήταν καλύτερα για εσάς αν ήμουν νεκρός. Μετά θα μπορούσατε να προσποιηθείτε ότι λυπάστε” του είπα και του το έκλεισα”.

Παραδέχεται ότι ήταν σωστός που τον επέκρινε για το λάθος του. Ήταν όμως η Μέγκαν Μαρκλ που τον ενημέρωσε ότι δεν θα μπορούσε να βγάλει λόγο στον γάμο της. “Αυτό πόνεσε πολύ”. “Δεν είμαι θυμωμένος με τον πρίγκιπα Χάρι. Δεν είμαι θυμωμένος με τη Μέγκαν Μαρκλ. Τους αγαπώ. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Αλλά όσο για τα υπόλοιπα, γ@@@ τα. Έχω τελειώσει”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις