Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Οργιάζουν οι φήμες πως γεννάει! Ακύρωσε το ταξίδι ο πρίγκιπας Χάρι!

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Μήπως ήρθε -επιτέλους- η ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Πρίγκιπα Χάρι;

Μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στο… σίριαλ της γέννας της Μέγκαν Μαρκλ! Κι αυτό διότι ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι ακύρωσε το ταξίδι του στο Άμστερνταμ!

Γεννάει η Μέγκαν Μαρκλ;

Σύμφωνα, λοιπόν, με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο πρίγκιπας Χάρι ακύρωσε το προγραμματισμένο για τις 8 Μαϊου ταξίδι του στο Άμστερνταμ. Ο δούκας του Σάσεξ επρόκειτο να επισκεφθεί την ολλανδική πόλη την ερχόμενη Τετάρτη, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε λόγω… προγραμματισμού.

Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού τόνισε: “Εξαιτίας του προγραμματισμού για τους δημοσιογράφους που θα ταξίδευαν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις της οικογένειας, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την προγραμματισμένη επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι στο Άμστερνταμ στις 8 Μαίου”.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να μεταβεί κανονικά στην Χάγη την επόμενη μέρα, για την έναρξη των Invictus Games.

Η βρετανική Mirror εξηγεί πως αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα:

Πρώτον, ο πρίγκιπας Χάρι να περιμένει το μωρό να γεννηθεί αργότερα την επόμενη εβδομάδα και γι’ αυτό να ακύρωσε το ταξίδι του.

Δεύτερον, το μωρό να γεννηθεί… άμεσα κι απλά ο σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ να θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο με το νέο μέλος της οικογένειάς του πριν φύγει για το ταξίδι του.

Ο χρόνος θα δείξει…

Με πληροφορίες από: standard.co.uk / mirror.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις