Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Πανικός στα social media με το βιβλίο της – «Έκλεψε» το εξώφυλλο; (pics, vid)

Μέγκαν Μαρκλ: Πανικός στα social media με το βιβλίο της – «Έκλεψε» το εξώφυλλο; (pics, vid)
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Το πρώτο της βιβλίο για παιδιά θα κυκλοφορήσει η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και αμερικανίδα ηθοποιός, Μέγκαν Μαρκλ. Το βιβλίο με τίτλο «The Bench», δηλαδή το παγκάκι, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου από τον εκδοτικό οίκο «Random House Children’s Books» και το υπογράφει ως Δούκισσα του Σάσεξ.

Tο βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ εξερευνά το ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ πατέρα και γιου μέσα από τα μάτια μιας μητέρας. Την εικονογράφηση ανέλαβε ο βραβευμένος Κρίστιαν Ρόμπινσον, ενώ η Δούκισσα του Σάσεξ θα χαρίσει τη φωνή της στην ηχητική έκδοση του βιβλίου. 

«Το The Bench ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα στον σύζυγό μου την ημέρα του πατέρα και τον επόμενο μήνα γεννήθηκε ο Αρτσι», γράφει η Μέγκαν Μαρκλ σε ανακοίνωσή της. «Αυτό το ποίημα έγινε ιστορία. Ο Κρίστιαν (σ.σ. Κρίστιαν Ρόμπινσον), το έντυσε με όμορφες και αιθέριες εικόνες ακουαρέλας που συλλαμβάνουν τη ζεστασιά, τη χαρά και την άνεση της σχέσης μεταξύ πατέρα και γιου που αφορά όλα τα κοινωνικά στρώματα», συμπληρώνει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

«Αυτή η αναπαράσταση ήταν ιδιαίτερη για εμένα και ο Κρίστιαν και εγώ εργαζόμασταν στενά για να απεικονίσουμε αυτόν τον ειδικό δεσμό μέσω ενός φακού χωρίς αποκλεισμούς. Ελπίζω ότι το The Bench θα αντηχήσει σε κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα της σύνθεσης, όσο και σε μένα», καταλήγει η δούκισσα του Σάσεξ.

Την Τρίτη ο εκδοτικός οίκος «Random House Children’s Books» παρουσίασε και το εξώφυλλο του «The Bench». Σύμφωνα λοιπόν με τα βρετανικά ΜΜΕ, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν… πρωτοτύπησε καθώς τόσο το εξώφυλλο, όσο και η κεντρική ιδέα του βιβλίου της βασίζονται στο βιβλίο «The Boy and The Bench» της Corrinne Averiss που κυκλοφόρησε το 2018. 

Και τα δύο βιβλία, όπως σχολίασαν πολλοί χρήστες των social media, πραγματεύονται τη σχέση πατέρα και γιου, ενώ βρήκαν ομοιότητες ακόμα και στα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν για το εξώφυλλο. 

Δείτε το βιβλίο «The Boy and The Bench»:

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις