Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Χαμογελαστή και σκυθρωπός στην πρόβα γάμου

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Λίγες ώρες πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, οι προετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα είναι πυρετώδεις. Το ζευγάρι όμως φρόντισε να κάνει μια στάση για τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ και να παρακολουθούν την πρόβα για τον γάμο τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα συναντήσουν για τσάι τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Windsor λίγες ώρες πριν από τον γάμο τους. Η είδηση έρχεται μετά την επιβεβαίωση της Αμερικανίδας ηθοποιού πως ο πατέρας της δεν θα τη συνοδεύσει στον βασιλικό γάμο.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα, η Μέγκαν Μαρκλ έφτασε χαμογελαστή στο κάστρο Windsor. Η εικόνα του πρίγκιπα Χάρι όμως δεν θύμιζε σε τίποτα τις ανέμελες μέρες του. Πολύ πιο σοβαρός εν μέσω φημών πως αισθάνεται ντροπιασμένος για το χάος που προκάλεσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Thomas Markle.

Το ζευγάρι έκανε μια στάση για να πιει τσάι με τη βασίλισσα και να επιβλέψει τις τελευταίες προετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα του γάμου του. Ο αδερφός του πρίγκιπα Χάρι, πρίγκιπας Γουίλιαμ, και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον εντοπίστηκαν να φεύγουν από το παλάτι του Κένσινγκτον για το Windsor.

Μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι του Thomas Markle, όλα δείχνουν πως θα είναι η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Doria, που θα την παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι. Πιστεύεται ότι πήγε ξεχωριστά στο Windsor για να γνωρίσει για πρώτη φορά τη βασίλισσα Ελισάβετ λίγες ώρες πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την κόρη της. Οι φήμες θέλουν να είχε γνωρίσει ώρες νωρίτερα τον πρίγκιπα Κάρολο, την Καμίλα, την Κέιτ και τον Γουίλιαμ.

Χάος πριν τον γάμο Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπα Χάρι

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Thomas, βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Λίγες μέρες μόνο μετά την αποκάλυψη με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι που απειλούσαν να επισκιάσουν τη μεγάλη μέρα της κόρης του. Μετά από μέρες σιγής, η Μέγκαν Μαρκλ αναγκάστηκε να κάνει μια συγκινητική δήλωση για να ανακοινώσει πως δεν θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία ο πατέρας της.

«Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα είναι παρών στο γάμο. Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να του δοθεί ο χώρος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για τα γενναιόδωρα μηνύματα συμπαράστασης. Να ξέρετε πόσο πολύ ο Χάρι κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη σπουδαία μέρα μας μαζί σας το Σάββατο», ήταν το λιτό μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ προς πάσα κατεύθυνση.

Τα λόγια της ήρθαν ενώ χιλιάδες παρακολουθούσαν πρόβα γάμου στο Windsor, με στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένου του πρώην τάγματος του πρίγκιπα Χάρι, να τρέχουν με τα άλογα στους δρόμους. Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει ανταλλάξει μόνο μηνύματα με τον πατέρα της Thomas Markle. Του είπε πόσο τον αγαπάει και πως τον συγχωρεί για το σκάνδαλο με τους παπαράτσι παραμονές της πιο σημαντικής μέρας στη ζωή της.

“Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ντροπιασμένη και έκλαιγε κρυφά. Κρατάει απ’ ό,τι μου είπαν. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για εκείνη” δήλωσε από το νοσοκομείο ο πατέρας της. Ο δημοσιογράφος εκτιμά ότι δεν θέλει να επανασυνδεθεί με τη Μέγκαν Μαρκλ. “Δεν της είναι άγνωστο να αντιμετωπίζει πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή της”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις