Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: «Σφάζονται» στην Αγγλία για αυτή την κίνηση! video, pics

Μέγκαν Μαρκλ: «Σφάζονται» στην Αγγλία για αυτή την κίνηση! video, pics
Φωτογραφία: Reuters

Η κίνηση μπορεί να δείχνει πολύ κοινότυπη ωστόσο προκάλεσε πάμπολλα σχόλια στη Βρετανία: Η Μέγκαν Μαρκλ, η δούκισσα του Σάσεξ, έκλεισε μόνη την πόρτα στο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, Τρίτη, έξω από τη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών του Λονδίνου όπου η Μέγκαν Μαρκλ, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, επρόκειτο να παραστεί στα εγκαίνια έκθεσης αφιερωμένης στις τέχνες και στον πολιτισμό της Ωκεανίας. Πραγματοποιώντας έτσι το πρώτο σόλο επίσημο καθήκον της.

Ένα πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο σταματά μπροστά από το κτίριο. Η 37χρονη δούκισσα βγαίνει από αυτό, και αντίθετα από τις πρέπουσες συνήθειες για την περίσταση, κλείνει μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου –μια κίνηση απόλυτα φυσιολογική και χωρίς να προσελκύσει ιδιαίτερα την προσοχή.

Σε μια χώρα όπου η ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας εξετάζεται συνεχώς και με μεγεθυντικό φακό, το περιστατικό δεν παρέλειψε να προκαλέσει πλήθος σχολίων.

Είναι κάτι που ειδικά η βασίλισσα και η Κέιτ Μίντλετον (η συννυφάδα της Μέγκαν) δεν θα έκαναν ποτέ δημόσια“, υπογραμμίζει το ταμπλόιντ The Mirror.

Δείτε καρέ – καρέ τις… συγκλονιστικές εικόνες με την Μέγκαν Μαρκλ

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία από: YouTube
Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία από: YouTube

Χαμός με την κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ!

Ορισμένοι δεν δίστασαν να διακρίνουν στην κίνηση αυτή ότι η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός, Μέγκαν Μαρκλ, παραμένει μια απλή γυναίκα παρότι παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ. Με τον γάμο αυτό, η Μέγκαν απέκτησε τον τίτλο της δούκισσας αλλά και μια σειρά από καθήκοντα λόγω της ένταξής της στη βασιλική οικογένεια.

Μια πριγκίπισσα που βρίσκει ακόμη χρόνο να κλείσει την πόρτα της στο αυτοκίνητο. Συγχαρητήρια Μέγκαν!“, έγραψε στο Twitter η ‘Εμιλι ‘Αντριους, βασιλική ανταποκρίτρια της εφημερίδας The Sun.

Αντίθετα, άλλοι φάνηκαν πιο επιφυλακτικοί ως προς τη σημασία που δίδεται στο περιστατικό, το οποίο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των αναγνωστών στην ιστοσελίδα του BBC καθώς ήταν πρώτο από τα άρθρα που διαβάστηκαν περισσότερο.

Ο ειδικός σε θέματα πρωτοκόλλου Ουίλιαμ Χάνσον υπογράμμισε από την πλευρά του ότι η Μέγκαν Μαρκλ σε καμία περίπτωση δεν παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο, αλλά απλά η δούκισσα ενήργησε αντανακλαστικά. “Συνήθως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι αξιωματούχοι έχουν κάποιον να ανοίγει και να κλείνει τις πόρτες του αυτοκινήτου τους για λόγους ασφαλείας, αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τη συμπεριφορά μιας πριγκίπισσας. Είναι σαφές ότι η Μέγκαν έκλεισε την πόρτα από συνήθεια”, εξήγησε ο Χάνσον στο Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις