Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Στη μαύρη λίστα ο πατέρας της

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας

Δεν αποτελεί φυσικά έκπληξη το γεγονός ότι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ μπήκε στη μαύρη λίστα από το παλάτι. Αυτό τουλάχιστον φοβάται πλέον ο Τόμας Μαρκλ.

Ήταν ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι. Οι στημένες φωτογραφίες με παπαράτσι και το πρόβλημα με την καρδιά του του στέρησαν την παρουσία του στον γάμο της χρονιάς.

Δεν φρόντισε να μείνει μόνο σε αυτό όμως. Ο Τόμας Μαρκλ έδωσε λίγο καιρό αργότερα συνέντευξη με την ελπίδα να εξομαλύνει τα πράγματα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να τα κάνει ακόμα χειρότερα, αποκαλύπτοντας τις πολιτικές πεποιθήσεις του πρίγκιπα Χάρι.

Ο 73χρονος αποκάλυψε πως δεν έχει ακούσε τίποτα από το παλάτι του Κένσινγκτον. Στεναχωρήθηκε που η κόρη του Μέγκαν Μαρκλ δεν του έστειλε κάρτα για την Ημέρα του Πατέρα. “Δεν υπήρξε τίποτα από το παλάτι. Ελπίζει απλά ότι η συνέντευξη δεν επηρέασε τα πράγματα” τόνισε πηγή.

“Ήθελε να συζητήσει για το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή να τον επισκεφθούν η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι. Δεν τον έχει γνωρίσει ακόμα και είναι κάτι που θέλει πολύ”.

Στη συνέντευξη που έκανε ακόμα χειρότερη τη θέση του αποκάλυψε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έκλαψε όταν της είπε ότι δεν θα πάει τελικά στον γάμο τους. Και πως ο ίδιος έκλαιγε βλέποντας τον γάμο της κόρης του από την τηλεόραση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Καλιφόρνια.

Αποκάλυψε μια σειρά ιδιωτικών συνομιλιών του με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. Τα πιο αμφιλεγόμενα σχόλια ήταν αυτά που έκανε για τις πολιτικές πεποιθήσεις του γαμπρού του. Ανέφερε πως ο πρίγκιπας Χάρι του είπε ότι είναι ανοιχτός στο Brexit και πως πρέπει να δοθεί μια ευκαιρία στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Είχε μιλήσει για την απελπισμένη επιθυμία της κόρης του να αποκτήσει παιδιά. Εκτίμησε μάλιστα ότι πολύ σύντομα θα αποκτήσουν τους δικούς τους απογόνους. Δεν έχει βέβαια ακόμα συναντήσει το νιόπαντρο ζευγάρι. Αποκάλυψε μάλιστα και τι είχε πει στον πρίγκιπα Χάρι όταν του ζήτησε το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ. “Είσαι κύριος, υποσχέσου μόνο ότι δεν θα σηκώσεις ποτέ το χέρι σου στην κόρη μου και φυσικά θα σου δώσω την άδειά μου”.

Το βαρύ τίμημα για τον μπαμπά της Μέγκαν Μαρκλ

“Ναι είναι πρίγκιπας αλλά η κόρη μου είναι πριγκίπισσα από τη μέρα που γεννήθηκε” τόνισε σήμερα ο Τόμας Μαρκλ. Εξέφρασε για μια ακόμα φορά μάλιστα την ελπίδα του να βρεθεί στο Λονδίνο για να συναντήσει το ζευγάρι και ίσως τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι πιθανότατα αναστατώθηκαν από τη συνέντευξή του που δόθηκε χωρίς να έχει πάρει έγκριση από το παλάτι του Κένσινγκτον. Η συμφωνία του για τη συνέντευξη στο Good Morning Britain έναντι αμοιβής εγείρει περισσότερα ερωτηματικά για τη σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Τα σοβαρά προβλήματα υγείας του Τόμας Μαρκλ εμφανίστηκαν ως δια μαγείας λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι έστησε φωτογραφίες παπαράτσι λίγες μέρες πριν από τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι. Είπε ότι τους ζήτησε συγγνώμη καθώς συνειδητοποίησε το λάθος του. “Είναι δύσκολο να το πάρω πίσω” εξήγησε και είπε πως και οι δυο τους ήταν πολύ υποστηρηκτικοί.

Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ που έχασε τη μεγάλη μέρα της Μέγκαν Μαρκλ. “Ήταν πολύ όμορφη. Έκλαψα όταν την είδα. Ήμουν πολύ περήφανος και δεν μπορούσα να έχω καλύτερη στιγμή στη ζωή μου. Όλος ο κόσμος παρακολουθούσε την κόρη μου. Η ατυχία είναι πως είμαι απλά μια υποσημείωση σε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας αντί να είμαι ο πατέρας που συνοδεύει την κόρη του στην εκκλησία. Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή. Το μετάνιωσα γιατί ήθελα πραγματικά πολύ να τη συνοδεύσω. Αλλά είμαι ευγνώμων που όλα πήγαν καλά”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις