Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Συναγερμός στο Παλάτι – Ήρθε η ώρα;

Μέγκαν Μαρκλ: Συναγερμός στο Παλάτι – Ήρθε η ώρα;

H Μέγκαν Μαρκλ γέννησε; Γεννάει; Όλη η Βρετανία είναι στο πόδι και περιμένει να μάθει, αν μάθει αμέσως τα χαρμόσυνα νέα για την γέννηση του πρώτου παιδιού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Κι ενώ Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, κρατούν την γέννα, ως επτασφράγιστο μυστικό, ο δημοσιογράφος του BBC, Σάιμον Μακόι έγραψε στο twitter ότι ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο πέρασε στο Γουίνδσορ συνοδεία περιπολικού. Το μωρό που θα γεννηθεί θα είναι έβδομο στην σειρά διαδοχής και το έβδομο δισέγγονο της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Δείτε την ανάρτηση

Το ζευγάρι έσπασε την παράδοση και αποφάσισε να κρατήσει μυστικές τις διαδικασίες του τοκετού που σημαίνει ότι κανείς δεν γνωρίζει που θα γίνει η γέννα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε και την κλασική φωτογραφία έξω από το μαιευτήριο κάτι που έκαναν στο παρελθόν τόσο η Πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο και η Δούκισσα του Κέμπριτζ.

Όπως μάλιστα τόνισε σε ανακοίνωση το ζευγάρι «θα μοιραστούμε τα χαρμόσυνα νέα με όλους αφού θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε πρώτα εμείς».

Αυτό, έχει οδηγήσει πολλούς να υποπτεύονται ότι το μωρό έχει ήδη γεννηθεί. Πηγές από το Παλάτι αρνούνται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

https://twitter.com/voici/status/1123933095705681920

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις