Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Τα βρήκε σκούρα στη νέα της ζωή – Την έχουν τρελάνει στο πρωτόκολλο

Μέγκαν Μαρκλ: Τα βρήκε σκούρα στη νέα της ζωή – Την έχουν τρελάνει στο πρωτόκολλο

Όσοι πίστευαν ότι η νέα της ζωή είναι παραμύθι, έχουν πέσει έξω για τη Μέγκαν Μαρκλ που τα έχει βρει σκούρα με το βασιλικό πρωτόκολλο.

Η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε από τη μια μέρα στην άλλη από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι. Και οι αυστηροί κανόνες που επιτάσσει το βασιλικό πρωτόκολλο κάνουν τη ζωή δύσκολη στην Αμερικανίδα ηθοποιό.

Από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι είδαμε σταδιακά τη Μέγκαν Μαρκλ να μεταμορφώνεται από λαμπερή ηθοποιό σε δούκισσα του Σάσεξ.

Και μπορεί να τη βλέπουμε από εκδήλωση σε εκδήλωσε με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ τα έχει βρει μπαστούνια με τους κανόνες.

“Της είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιους κανόνες στο βασιλικό πρωτόκολλο. Όπως το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ προτιμά οι γυναίκες να φοράνε φούστες και φορέματα αντί για παντελόνια. Συχνά ρωτά τον πρίγκιπα Χάρι γιατί τα πράγματα πρέπει να γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο” σχολίασε πηγή στο People.

“Νομίζω ότι ορισμένες φορές δυσκολεύεται αλλά αυτή είναι η νέα της ζωή”, συμπλήρωσε.

Το site της μοναρχίας περιέχει μια αναφορά στη Μέγκαν Μαρκλ ως φεμινίστρια.

Το πρωτόκολλο «φίμωσε» τη Μέγκαν Μαρκλ

Στο παρελθόν δεν είχε σταματήσει ποτέ να εκφράζει τις απόψεις της σε θέματα που ένιωθε ότι την αφορούν. Αλλά το πρωτόκολλο απαγορεύει στα μέλη της βασιλικής οικογένειας να εκφράζουν πολιτικές απόψεις.

Για αυτό και προκλήθηκε πονοκέφαλος στο παλάτι όταν μια Ιρλανδή πολιτικός αποκάλυψε τις απόψεις της Μέγκαν Μαρκλ για το πρόσφατο δημοψήφισμα για τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων.

Ένα tweet της γερουσιαστή Catherine Noone άναψε φωτιές καθώς θεωρήθηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο εκφράζοντας πολιτική γνώμη.

Είναι κάτι που απαγορεύεται στα μέλη της βασιλικής οικογένειας από τον 17ο αιώνα. Ανάμεσα στις απαγορεύσεις και το δικαίωμα ψήφου.

Από μικρή ηλικία ήταν πολιτικά ενεργή. Στα 11 της μάλιστα χρόνια κατάφερε να αλλάξει τη σεξιστική γλώσσα που είχε χρησιμοποιηθεί σε διαφήμιση απορρυπαντικού πλυντηρίου.

Ήταν το 2016 που είχε δηλώσει ότι θα μετακομίσει στον Καναδά αν εκλεγεί ο μισογύνης Ντόναλντ Τραμπ πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις