Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Θα κάνει κορίτσι; Μαρτυριάρα Serena Williams σε live μετάδοση! video

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Ίσως η Serena Williams να μετάνιωσε… ακαριαία αυτό που είπε σε ζωντανή της συνέντευξη “φωτογραφίζοντας” την Μέγκαν Μαρκλ. Ίσως… και όχι!

Η Σερένα Γουίλιαμς μπορεί να είναι στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, έχοντας κατακτήσει δεκάδες τίτλους γκαρν σλαμ, ωστόσο μάλλον κατατάσσεται στις… χαμηλότερες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης όσον αφορά στα… μυστικά! Κι αυτό διότι ίσως μόλις πρόδωσε και μάλιστα ζωντανά στην τηλεόραση, το φύλο του μωρού που κυοφορεί η Μέγκαν Μαρκλ!

Η 37χρονη αμερικανίδα τενίστρια, που επίσης είναι μητέρα ενός κοριτσιού, έδωσε συνέντευξη στο E! News στην οποία της ζητήθηκε να δώσει συμβουλές στις μαμάδες.

Τότε ήταν που η Serena Williams αναφέρθηκε σε μια φίλη της που είναι τώρα έγκυος, χρησιμοποιώντας την λέξη “she” αναφερόμενη στο μωρό της! Δηλαδή… θηλυκό γένος!

Η τενίστρια είπε: “Να δέχεσαι τα λάθη και να μην δέχεσαι να είσαι τέλεια. Βάζουμε τόση πολλή πίεση στους εαυτούς μας. Η φίλη μου είναι έγκυος και λέει “ω, το παιδί μου θα κάνει αυτό” και την κοίταξα και της είπα: “Όχι (σ.σ. εκείνη) δεν θα το κάνει”!

Η παγκοσμίου βεληνεκούς αθλήτρια δεν… ονομάτισε την φίλη της ως την Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν… οργιάσει,. αφού δεδομένα η πιο διάσημη φίλη της, που είναι και έγκυος αυτή την περίοδο, δεν είναι άλλη από την Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα η Serena Williams διοργάνωσε μόλις ένα πάρτι για την Δούκισσα του Σάσεξ, ενώ την ώρα της συνέντευξης δεν έγινε αντιληπτό το αν κατάλαβε η τενίστρια πως ίσως έκανε την… γκάφα της χρονιάς.

Στην συνέχεια μάλιστα μίλησε σε πιο γενικά πλαίσια, ίσως προσπαθώντας να αλλάξει το θέμα συζήτησης γρήγορα…

Μέγκαν Μαρκλ

Δείτε όσα είπε η Serena Williams για την Μέγκαν Μαρκλ (;)

Πηγή: dailymail.co.uk
Φωτογραφίες αρχείου: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις