Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Την έκραξαν άσχημα στο twitter για φάρσες σε περαστικούς – «Η βλακεία δεν διορθώνεται»

Μέγκαν Μαρκλ: Την έκραξαν άσχημα στο twitter για φάρσες σε περαστικούς – «Η βλακεία δεν διορθώνεται»

Πανικό στα social media κατάφερε να προκαλέσει η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι Μέγκαν Μαρκλ, με την συνέντευξη που παραχώρησε στην Έλεν ντε Τζενέρις. Η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν πολύ χαλαρή στην εμφάνιση της στο πασίγνωστο «The Ellen Show», ενώ δεν δίστασε να βγει στους δρόμους του Λος Άντζελες και να κάνει ακόμα και… φάρσες στους περαστικούς. 

Σε ένα βίντεο που αμέσως έγινε viral, η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να χορεύει, να κάνει πως πίνει γάλα από μπιμπερό, να βάζει πράγματα στο κεφάλι της και πολλά άλλα αφήνοντας άναυδους τους περαστικούς. Όλα αυτά έγιναν σε μια επίσκεψη της Δούκισσας του Σάσεξ στους υπαίθριους πάγκους, ενώ δοκίμαζε την… πραμάτεια τους. 

Οι φάρσες στους υπαίθριους πάγκους ανυποψίαστων πολιτών στο Λος Άντζελες ήταν ένα challenge της Έλεν ντε Τζενέρις, η οποία στο παρελθόν έχει κάνει το ίδιο και με άλλους πασίγνωστους celebrities, όπως η Adele και η Emma Watson κ.ά.

Δείτε το βίντεο:

Στην κανονική τηλεοπτική συνέντευξή της, η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για τις υπεροχές οικογενειακές στιγμές που ζουν με τον πρίγκιπα Χάρι και τα δυο τους παιδιά στην Καλιφόρνια. Θυμήθηκε την εποχή που πήγαινε σε διάφορες οντισιόν, αποκαλύπτοντας μάλιστα μια ιδιαίτερα αστεία ιστορία με το αυτοκίνητό της.

Μίλησε για το νέο παιδικό βιβλίο που έχει ετοιμάσει, ενώ έκανε μια μεγάλη φιλανθρωπική δωρεά σε μια γυναίκα που κάνει κοτσιδάκια δωρεάν σε μικρά παιδιά. Επίσης, η Δούκισσα του Σάσεξ βρήκε την ευκαιρία να θέσει το πολιτικό ζήτημα της αύξησης της άδειας για τους γονείς μικρών παιδιών, ένα θέμα που έχει προκαλέσει μεγάλη πολιτική κόντρα στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες.

Αυτή η διαφορετική, και η τελείως έξω από τα «βασιλικά πρότυπα», δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media. Πολλοί χρήστες του twitter έκαναν λόγο για μια απαίσια συνέντευξη, υπογραμμίζοντας ότι ποτέ της δεν κατάλαβε τον ρόλο της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

«Ποιος νοιάζεται;», «Απαίσια συνέντευξη», «Είναι γελοία», «Ποτέ δεν κατάλαβε τον ρόλο της», «Η βλακεία δεν διορθώνεται». Αυτά είναι μόνο μερικά από σχόλια που έκαναν χρήστες του Twitter, οι οποίοι σχολίασαν την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στο «The Ellen Show». 

Δείτε μερικά από τα σχόλια: 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις