Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μέγκαν – Χάρι: Οργή στη Βρετανία – Γιατί τόση μυστικότητα για την γέννηση ενός παιδιού;

Μέγκαν – Χάρι: Οργή στη Βρετανία – Γιατί τόση μυστικότητα για την γέννηση ενός παιδιού;

Δεν είναι μυστικό ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Έσεξ δεν αγαπούν ιδιαίτερα το βασιλικό πρωτόκολλο και το σπάνε με κάθε ευκαιρία. Όμως στην περίπτωση της γέννησης του πρώτου τους παιδιού, δεν ήταν θέμα πρωτοκόλλου αλλά μιας ακατανόητης μυστικοπάθειας η οποία έχει εκνευρίσει τους Βρετανούς.

Αυτό που έγινε στην Βρετανία δεν έχει προηγούμενο με γέννηση βασιλικού μωρού. Η Μέγκαν και ο Χάρι μας ενημέρωσαν πριν από περίπου ένα μήνα ότι θέλουν να κρατήσουν μυστικές τις λεπτομέρειες όσον αφορά στην γέννηση του μωρού τους. Απόλυτα σεβαστό.

Από εκεί, μέχρι να λένε ψέμματα είναι μεγάλη η απόσταση. Κι αυτό γιατί χθες νωρίς το μεσημέρι, οι Βρετανοί και ο κόσμος όλος ενημερώθηκαν από το Παλάτι ότι έπιασαν οι πόνοι την Μέγκαν, ενώ είχε γεννήσει πριν από 8 ώρες! Αυτό έδειξε και η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού που έλεγε ότι το αγοράκι γεννήθηκε στις 5.26 το πρωί!

Μέγκαν και Χάρι ανακοίνωσαν ότι έκαναν αγοράκι μέσω social media και δυο ώρες αργότερα έγινε η επίσημη ανάρτηση στις πύλες του Μπάκινγχαμ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ πρώτα ανακοίνωναν επίσημα την γέννηση των παιδιών τους και ύστερα την ανέβαζαν στο Instagram.

Η παράδοση έλεγε παλαιότερα ότι τα βασιλικά μωρά γεννιόντουσαν στο Παλάτι αλλά αυτή την παράδοση την είχε σπάσει η Πριγκίπισσα Νταϊάνα η οποία επέλεξε το μαιευτήριο Lindo Wing για να γεννήσει τον Γουίλιαμ και τον Χάρι.

Η Μέγκαν δεν ήθελε όμως το Lindo Wing των 7.500 λίρες. Ήθελε το αμερικανικών συμφερόντων The Portland όπου έχουν γεννήσει στο παρελθόν η Σάρα Φέργκιουσον, η Βικτόρια Μπέκαμ και η Κέιτ Γουίνσλετ. Εκεί η βραδιά κοστίζει το λιγότερο 8.000 λίρες και μάλιστα αν πάρει κανείς όλο το πακέτο παρέχονται σαμπάνια, χαβιάρι και φουά γκρα για την χαρμόσυνη στιγμή.

Η Μέγκαν δεν ήθελε και την παραδοσιακή φωτογράφιση στα σκαλιά του μαιευτηρίου με το νεογέννητο. Την θεωρεί ξεπερασμένη.

Και αφού γέννησαν τα χαράματα επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Φρόγκμορ όπου ο Χάρι έκανε και τις ανακοινώσεις.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις