Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεξικό: 72χρονος κανίβαλος serial killer – Βιντεοσκοπούσε τις φρικαλεότητες (pics, vid)

Μεξικό: 72χρονος κανίβαλος serial killer – Βιντεοσκοπούσε τις φρικαλεότητες (pics, vid)
YouTube

Απίστευτη φρίκη στο Μεξικό. Συνελήφθη ένας 72χρονος άνδρας ο οποίος σκότωσε τουλάχιστον εννέα γυναίκες σε διάρκεια 20 ετών και έτρωγε τα κεφάλια τους!

Αστυνομικοί στο Μεξικό εισέβαλαν στο σπίτι του 72χρονου όπου ανακάλυψαν λείψανα και μαλλιά πολλών γυναικών διατηρημένα σε αλάτι…

Ο Αντρές Μεντόζα είναι πιθανόν υπεύθυνος για τους θανάτους τουλάχιστον εννέα γυναικών σε μία εικοσαετία, σύμφωνα με τις αρχές, τις οποίες επικαλείται η Daily Mail.

Μάλιστα, ο 72χρονος κανίβαλος serial killer φέρεται να βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να γδέρνει γυναικεία πρόσωπα και κρανία πριν τα φάει!

 

Ο Μεντόζα συνελήφθη όταν η μεξικανική αστυνομία βρήκε το διαμελισμένο σώμα της φίλης του στο σπίτι του στην πόλη Atizapan.

Μεξικό: Του είπε να χωρίσουν και την… έφαγε

Η Ρέινα Γκονζάλες, 34 ετών, εξαφανίστηκε αφότου πήγε στο σπίτι του Μεντόζα για να διακόψει τη σχέση τους, λένε οι τοπικές Αρχές.

Ο 72χρονος φέρεται να τη μαχαίρωσε στο στήθος και στη συνέχεια χρησιμοποίησε μια ματσέτα για να κόψει τα άκρα της και να βάλει τα απομεινάρια της σε μία σακούλα. Όταν η αστυνομία έψαξε στο σπίτι του Μεντόζα βρήκε σακούλες με ανθρώπινα μέλη τοποθετημένα πάνω στο τραπέζι…

Οι αξιωματικοί οδηγήθηκαν σε άλλο μέρος του σπιτιού από σκύλους και αφού τρύπησαν το δάπεδο, ανακάλυψαν λείψανα και μαλλιά πολλών άλλων γυναικών. Μάλιστα, ήταν διατηρημένα σε… αλάτι!

 

Οι ερευνητές βρήκαν, επίσης, γυναικεία παπούτσια, ρούχα και τα δελτία ταυτότητας της Rubicela Castillo, 32 ετών, η οποία αγνοούνταν από τις 20 Ιουλίου 2019 και της 38χρονης Flor Vizcaino, η οποία εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου 2016.

Ωστόσο, οι Αρχές δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει εάν τα λείψανά τους ήταν μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο σπίτι του Μεντόζα.

Οι φρικαλεότητες σε βιντεοκασέτες 

Η αστυνομία κατάσχεσε ακόμη και μία σειρά από βιντεοκασέτες που φέρεται να περιέχουν τα ονόματα πολλών γυναικών, πλάνα των δολοφονιών τους και ένα σημειωματάριο με τα ονόματα 29 γυναικών, αναφέρει το «InfoBae».

Σύμφωνα με το κανάλι «Imagen Television Mexico», ο Μεντόζα ομολόγησε ότι έτρωγε τα μέρη του σώματος των θυμάτων του και κατέγραφε τις πράξεις του σε βίντεο.

 

Φέρεται, επίσης, να έγδερνε τα πρόσωπα και το τριχωτό της κεφαλής των θυμάτων του. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας δεν επιβεβαίωσαν εάν είχε φάει κάποιο από τα μέρη του σώματος της φίλης του.

Μέχρι την Τρίτη (18.05.2021), ο Μεντόζα είχε κατηγορηθεί μόνο για τη δολοφονία της φίλης του, αλλά η επικεφαλής εισαγγελέας, Ντίλτσια Γκαρσία, είπε ότι αυτά που ανακάλυψαν οι αξιωματικοί τούς κάνουν να πιστεύουν ότι αντιμετωπίζουν έναν κατά συρροή δολοφόνο!

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις