Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μελάνια: Μοντελάκι κοντά στους πλημμυροπαθείς της Φλόριντα! [pics]

Μελάνια: Μοντελάκι κοντά στους πλημμυροπαθείς της Φλόριντα! [pics]
φωτογραφία: Reuters

Τις περιοχές που επλήγησαν από το πέρασμα του κυκλώνα Μάικλ στη Φλόριντα επισκέπτονται την Δευτέρα (15.10.2018) ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ, ντυμένη – όπως πάντα – στην πένα!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ βλέπουν από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Φλόριντα.

Βάσει του προγράμματος το προεδρικό ζεύγος θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο σήμερα το βράδυ, έγινε γνωστό από την αμερικανική προεδρία.

Ωστόσο, παρά την αρνητική συγκυρία, η Μελάνια έκλεψε πάλι τις εντυπώσεις και συγκέντρωσε τους προβολείς με τις κομψότατες στιλιστικές της επιλογές, τούτη τη φορά, ιδίως, στα μποτάκια της.

Μελάνια Τραμπ – Ντόναλντ Τραμπ

Ο μεγιστάνας θα ενημερωθεί από τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρικ Σκοτ στην αεροπορική βάση Eglin, που βρίσκεται σε απόσταση 160 χιλιομέτρων δυτικά από τις περιοχές που σάρωσε ένας από τους σφοδρότερους κυκλώνες στις ΗΠΑ, συνοδευόμενος από ανέμους ταχύτητας 250 χιλιομέτρων την ώρα.

Την ίδια ώρα το ύψος των ζημιών υπολογίζεται μεταξύ 6 και 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη ασφαλιστική εταιρεία AIR Worldwide.

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε 4 Πολιτείες, ενώ δεκάδες αγνοούνται.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις