Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Αψήφησε τις διαδηλώσεις και έκανε την πρώτη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη [pic, vids]

Μελάνια Τραμπ: Αψήφησε τις διαδηλώσεις και έκανε την πρώτη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη [pic, vids]

Τι και αν χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωναν κατά του νέου Αμερικανού προέδρου μετά την κατάργηση του Obamacare και την απόφαση “μουσουλμανικής απαγόρευσης”; Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ορκωμοσία στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο πλευρό της τον 10χρονο γιος της Μπάρον.

Η πόλη της Νέας Υόρκης ζει για τρίτη μέρα στον ρυθμό των διαδηλώσεων κατά των εκτελεστικών διαταγμάτων του Ντόναλντ Τραμπ, με τη Μελάνια και τον Μπάρον Τραμπ να αποφεύγουν να πέσουν πάνω στους διαδηλωτές και να συνοδεύονται από τέσσερα οχήματα των Μυστικών Υπηρεσιών.

 

 

Μετά το ραντεβού της Πρώτης Κυρίας που διήρκησε 20 λεπτά, η Μελάνια και ο Μπάρον μπήκαν ξανά στο όχημα που τους μετέφερε πίσω στο ρετιρέ στον Πύργο Τραμπ. Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να μείνει στη Νέα Υόρκη μέχρι να τελειώσει η σχολική χρονιά του 10χρονου Μπάρον τον Ιούνιο, ενώ η κόρη του Ιβάνκα και ο σύζυγός της Jared Kushner έχουν ήδη μετεγκατασταθεί στην Ουάσιγκτον για να είναι κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο.

Η Μελάνια αποφάσισε να μείνει στη Νέα Υόρκη για το καλό του μοναχογιού της, με πηγές να λένε στη New York Post πως η προεκλογική εκστρατεία ήταν πολύ δύσκολη για τον Μπάρον. Το 46χρονο πρώην μοντέλο, που μερικές φορές απαθανατίστηκε να παίρνει τον γιο της από το σχολείο, είχε πει στο περιοδικό People πως την Άνοιξη περνούσε πολύ χρόνο με τον Μπάρον γιατί είχε ανάγκη τον έναν από τους δύο γονείς του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε