Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Ένα δωμάτιο μόνο για εκείνη στο Λευκό Οίκο!

Μελάνια Τραμπ: Ένα δωμάτιο μόνο για εκείνη στο Λευκό Οίκο!

Όλοι απόρησαν όταν είδαν τα σχέδια του «νέου» Λευκού Οίκου μετά την εγκατάσταση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καθώς εκεί προβλέπονταν η δημιουργία ενός δωματίου ομορφιάς για τη σύζυγο του Προέδρου, Μελάνια.

Ένα γκλαμ δωμάτιο, που θα φιλοξενεί τα ρούχα, τα σίδερα ισιωτικής, τα λιπ γκλος και τις γόβες στιλέτο. Ένα γκλαμ δωμάτιο είναι η σύγχρονη εξέλιξη της κλασικής γκαρνταρόμπας με τους καναπέδες, τα ανοιχτά ράφια παπουτσιών και τον καθρέφτη μακιγιάζ.

«Ο όρος “γκλαμ δωμάτιο” επινοήθηκε από τις διασημότητες, όπως είναι η τηλεπερσόνα των ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν», επισημαίνει μιλώντας στην Faz η Ντέλια Φίσερ, ιδρύτρια ενός online καταστήματος επίπλων και αξεσουάρ σπιτιών. Η ίδια βλέπει το «Glam Room» ως τη νέα εκδοχή του μπουντουάρ. «Ντίβες όπως η Σελίν Ντιόν, η Μαράια Κάρεϊ και η Ντονατέλα Βερσάτσε έχουν ιδιαίτερα διακοσμημένα γκλαμ δωμάτια με ντουλάπες και επαγγελματικές θέσεις μακιγιάζ και εξαρτήματα κομμωτικής», λέει η Φίσερ.

Ένα γκλαμ δωμάτιο θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι πολυτέλειας, η οποία πλέον μπορεί να είναι προσιτή και στις μάζες, λέει η επιχειρηματίας. Σύμφωνα με την Φίσερ κάθε γυναίκα μπορεί να έχει το δικό της μικρό καμαρίνι χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα: «Χρειάζεται ένα έπιπλο για μακιγιάζ με φυσικό φως και καθρέφτες, μία καρέκλα και μία ανοιχτή ντουλάπα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε