Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Φουντώνουν οι φήμες για τη μετακίνηση στον Λευκό Οίκο!

Μελάνια Τραμπ: Φουντώνουν οι φήμες για τη μετακίνηση στον Λευκό Οίκο!

Ακόμα και δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της προεδρίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από τον Ντόναλντ Τραμπ, η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ παραμένει στη Νέα Υόρκη και όλοι αναρωτιούνται πότε θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο.

Η Μελάνια Τραμπ είπε ότι θα παραμείνει στον Πύργο Τραμπ με τον γιο τους Μπάρον μέχρι να τελειώσει το σχολικό έτος, αλλά οι φήμες οργιάζουν για το αν τελικά θα πάει στον Λευκό Οίκο. Ορισμένοι υποστηρίζουν πως η “μυστική αδερφή” της Ines Knauss είναι ο πραγματικός λόγος που δεν έχει ακόμα εγκαταλείψει το Big Apple.

Φαίνεται ωστόσο πως η Μελάνια Τραμπ θα πάει στην Ουάσιγκτον με τον γιο της Μπάρον τον Ιούνιο. “Θα μετακομίσουν μετά το τέλος του σχολικού έτους”, ανέφερε πηγή κοντά στην οικογένεια στο TMZ. Η πρώτη οικογένεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής φέρεται να επέλεξε το σχολείο που θα πάει αργότερα ο 10χρονος Μπάρον και το προσωπικό προετοιμάζεται για την άφιξή τους.

Η Μελάνια Τραμπ είναι η μοναδική Πρώτη Κυρία στην ιστορία που δεν έχει μετακινηθεί στον Λευκό Οίκο μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Πολλοί ήταν εκείνοι που έθεσαν το ερώτημα αν η κόρη του Ιβάνκα Τραμπ ενεργούσε ως πραγματική Πρώτη Κυρία αφού τον συνόδευε σε επίσημα γεγονότα στη θέση της Μελάνια.

Πηγή: Star

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε