Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Γιατί δεν είναι καμία τυχαία! [pics]

Μελάνια Τραμπ: Γιατί δεν είναι καμία τυχαία! [pics]

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, έχει αποδείξει μέχρι στιγμής γιατί είναι αντάξια του τίτλου που έχει και έχει βάλει τα γυαλιά όχι μόνο στους επικριτές της αλλά και στην επίδοξη αντίπαλό της και Πρώτη Κόρη, Ιβάνκα Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ ήταν πολύ αγχωμένη για το πρώτο της ταξίδι ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο εξωτερικό. Επρεπε να είναι αψεγάδιαστη, να μάθει απέξω το πρωτόκολλο και να μην γίνει ούτε ένα στραβοπάτημα στις χώρες τις οποίες θα επισκεπτόταν – κάποιες από τις οποίες έχουν και ιδιαιτερότητες (βλ. Σαουδική Αραβία).

Έτσι, ζήτησε την βοήθεια των υπεύθυνων για το Πρωτόκολλο στον Λευκό Οίκο. Και μαζί τους σχεδίασε βήμα – βήμα όλα όσα έπρεπε να κάνει χωρίς να προσβάλει κανέναν και χωρίς να επισκιάσει τον σύζυγό της ή να το φέρει σε δύσκολη θέση (σ.σ. αυτό το καταφέρνει και μόνος του άλλωστε).

Αποφασίστηκε τι θα φορέσει σε κάθε χώρα και σε κάθε περίσταση. Και ήταν υποδειγματική. Από το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, μέχρι τις Βρυξέλλες ήταν αψεγάδιαστη. Για την Σαουδική Αραβία όταν ρωτήθηκε ο Λευκός Οίκος γιατί δεν φόρεσε μαντήλα σε αντίθεση με το Βατικανό, η απάντηση ήταν ότι δεν είχε ζητηθεί κάτι τέτοιο σε διπλωματικό επίπεδο. Στο Βατικανό πάλι τηρώντας μέχρι κεραίας το πρωτόκολλο η Μελάνια Τραμπ φόρεσε μαύρα ρούχα με μακριά μανίκια και μαντήλι στο κεφάλι, ενώ προφανώς για να τιμήσει την χώρα στην οποία βρισκόταν επέλεξε το σύνολο που φορούσε να είναι των ιταλών Dolce & Gabbana.

Δείτε σε 14 φωτογραφίες τις διαφορετικές εμφανίσεις της Πρώτης Κυρίας

Η άφιξη στο Ριάντ χωρίς μαντήλα

Πάλι στο Ριάντ υπέρλαμπρη

Επίσκεψη σε νοσοκομείο

Συνοδεύοντας με παντελόνι τον σύζυγό της πάλι στο Ριάντ

Φεύγοντας από το Ριάντ με ένα αραχνοϋφαντο φόρεμα

Αφιξη στο Τελ Αβιβ

Κρατώντας το χέρι της καταπονημένης συζύγου του προέδρου του Ισραήλ

Αναχώρηση από το Ισραήλ

Αφιξη στην Ιταλία

Μέσα στο Βατικανό

Σε νοσοκομείο Παίδων

Ανχώρηση από την Ιταλία

Αφιξη στις Βρυξέλλες

Επίσκεψη σε νοσοκομείο παίδων

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε