Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Ο συμβολισμός πίσω από το απίθανο σμαραγδένιο λεοπάρ φόρεμα της

Μελάνια Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ αποδεικνύεται όσο περνάει ο καιρός ένα από τα δυνατά χαρτιά του Ντόναλντ Τραμπ. Η πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατάφερε (πάλι) να κλέψει τις εντυπώσεις στον Λευκό Οίκο κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού της Ιρλανδίας Λίο Βαραντκάρ.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό στην εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ ήταν το γεγονός ότι επέλεξε να… ντυθεί διπλωματικά! Και αυτό γιατί επέλεξε ένα στενό μίντι σμαραγδένιο λεοπάρ φόρεμα.

Μελάνια Τραμπ: Το… διπλωματικό φόρεμα

Το φόρεμα είναι δημιουργία του στιλίστα της Lady Gaga και σχεδιαστή από τη Νέα Υόρκη, Brandon Maxwell ενώ από περιγράφεται ως ένα μεταξωτό ζακάρ λεοπάρ φόρεμα. Όσο για την τιμή του, ανέρχεται σε 1.595 δολάρια.

Και όλα αυτά ακούγονται συνηθισμένα… για την καλοντυμένη και στιλάτη πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Το ιδιαίτερο με αυτό το φόρεμα είναι ότι το χρώμα του… είναι “εσκεμμένη” επιλογή.

Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να φορέσει το συγκεκριμένο χρώμα για να τιμήσει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (17 Μαρτίου), την επέτειο του θανάτου, κατά την παράδοση, του Αγίου Πατρικίου του σημαντικότερου Προστάτη Αγίου της Ιρλανδίας.

Πρόκειται για την μέρα που ο κόσμος “βάφεται” πράσινος και η Μελάνια θέλησε να τιμήσει το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ιρλανδίας με… την εμφάνιση της!

Δείτε τις φωτογραφίες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις