Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Επισκέπτεται τα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικό για να… “φτιάξει” την εικόνα του Ντόναλντ μετά τον σάλο για τους μετανάστες

Μελάνια Τραμπ: Επισκέπτεται τα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικό για να… “φτιάξει” την εικόνα του Ντόναλντ μετά τον σάλο για τους μετανάστες

Το “βαρύ πυροβολικό” κατεβάζει ο Ντόναλντ Τραμπ μετά από τον χαμό που έχει προκαλέσει η απάνθρωπη απόφαση του να χωρίζει τα παιδιά μεταναστών από τους γονείς τους. Και ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η Μελάνια Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ έσπευσε λοιπόν στα σύνορα Μεξικό – ΗΠΑ ώστε να “πέσουν” οι τόνοι και να κοπάσει ο σάλος για την απόφαση του συζύγου της. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επισκέφτηκε σπίτια προσφύγων στην προσπάθεια της να αποδείξει ότι ο Λευκός Οίκος είναι κοντά τους…

Η Μελάνια Τραμπ ντύθηκε απλά με ένα λευκό παντελόνι και nude πουκάμισο τα οποία συνδύασε με τα λευκά αθλητικά της παπούτσια και αναχώρησε από τον Λευκό Οίκο νωρίς το πρωί και έφτασε αεροπορικώς στο Τέξας.

Στο Μακάλεν, όπου βρίσκεται το κέντρο κράτησης Upbring New Hope Children’s Center, η Μελάνια Τραμπ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αξιωματούχους και εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις. Στο κτίριο φιλοξενούνται 55 ανήλικοι ηλικίας από 12 έως 17 ετών. Οι έξι από αυτούς χωρίστηκαν από τους γονείς τους, οι οποίοι συνελήφθησαν, μόλις πέρασαν τα σύνορα.

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ κάθισε σε ένα τραπέζι και άκουσε τους υπαλλήλους να της εξηγούν πώς φροντίζουν τα παιδιά. Έθεσε πολλές ερωτήσεις, επιδιώκοντας να διασφαλίσει ότι οι ανήλικοι λαμβάνουν τη σωστή φροντίδα.

Λίγο αργότερα, περιηγήθηκε σε ένα τμήμα των εγκαταστάσεων όπου βρίσκονται τα δωμάτια των παιδιών και της εξήγησαν ότι οι ανήλικοι φροντίζουν μόνοι τους για την καθαριότητα των χώρων αυτών.

“Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να δω και να συναντήσω τα παιδιά. Αλλά πρώτα, επιτρέψτε μου να γνωρίσω εσάς και να σας ευχαριστήσω όλους για όσα κάνετε, για το ηρωικό έργο που επιτελείτε καθημερινά και για όσα κάνετε για αυτά τα παιδιά”, είπε η Μελάνια.

“Θα ήθελα επίσης να σας ρωτήσω πώς μπορώ να βοηθήσω αυτά τα παιδιά να επανενωθούν με τις οικογένειές τους το συντομότερο δυνατόν”, πρόσθεσε.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Δείτε το βίντεο

Με φωτογραφίες από Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις