Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Πρωτοφανής «γιούχα»! Δεν μπορούσε να μιλήσει! video

Μελάνια Τραμπ
Φωτογραφία: Reuters

Με έντονες αποδοκιμασίες έγινε δεκτή σε ένα συνέδριο στη Βαλτιμόρη, των ΗΠΑ, η Πρώτη Κυρία της χώρας, Μελάνια Τραμπ.

Η Μελάνια Τραμπ αποδοκιμάστηκε έντονα όταν ανέβηκε στη σκηνή μιας εκδήλωσης για νέους στη Βαλτιμόρη σήμερα, μια ασυνήθιστα εχθρική υποδοχή για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Οι συνεχείς αποδοκιμασίες, που κάλυπταν τα λεγόμενά της και διακόπτονταν από λίγες επευφημίες, είναι η τελευταία από τις αρνητικές υποδοχές που επιφυλάχθηκαν για τον πρόεδρο και την σύζυγό του σε πρόσφατες δημόσιες εκδηλώσεις. Οπαδοί του μπέιζμπολ αποδοκίμασαν τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο σε έναν αγώνα στην Ουάσινγκτον τον Οκτώβριο ενώ λίγες ημέρες αργότερα έγινε δεκτός με ανάμικτες επευφημίες και αποδοκιμασίες σε αγώνες πολεμικών τεχνών στη Νέα Υόρκη.

Και οι τρεις πόλεις ψηφίζουν κατά παράδοση Δημοκρατικούς.

Η πρώτη κυρία, Μελάνια Τραμπ, μίλησε για την εξάρτηση από τα οπιοειδή στο B’More Youth Summit που οργανώθηκε από την DEA (υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών) και το Ίδρυμα Νεολαίας Μαρκ Γουόλμπεργκ, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει ιδρύσει ο ηθοποιός.

Αδίκως… πάλευε να μιλήσει η Μελάνια Τραμπ!

«Γεια σε όλους», είπε η Μελάνια Τραμπ ενώ προσπαθούσε να μιλήσει εν μέσω των αποδοκιμασιών, στην αρχή της σύντομης παρέμβασής της. Οι φωνές σίγησαν, αλλά ξανάρχισαν καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία της, λέγοντας: «Σας εύχομαι καλές Ευχαριστίες. Ο Θεός να ευλογεί εσάς, τις οικογένειές σας και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».

Δείτε τις εικόνες

Μελάνια Τραμπ Μελάνια Τραμπ

Ο σύζυγος της Μελάνια Τραμπ δεν έχει πολλούς φίλους στη Βαλτιμόρη, μια πόλη που το καλοκαίρι την χαρακτήρισε «αηδιαστική» και «γεμάτη με αρουραίους», στην αντιπαράθεση που είχε με τον Δημοκρατικό βουλευτή Ελάιτζα Κάμινγκς ο οποίος ήταν από τους σκληρότερους επικριτές της πολιτικής του. Ο Κάμινγκς, που εκλεγόταν στη Βαλτιμόρη, πέθανε τον Οκτώβριο.

Φωτογραφίες: Reuters.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις