Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Ψήφισε χωρίς μάσκα, φορούσε όμως… φόρεμα 4.500 δολαρίων (pics,vid)

Μελάνια Τραμ ψηφίζει στις αμερικανικές εκλογές
Φωτογραφία Reuters

Ακολουθώντας τη σύσταση του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ πήγε για να ψηφίσει σε εκλογικό κέντρο στη Φλόριντα. Η Μελάνια Τραμπ στο εκλογικό κέντρο του Παλμ Μπιτς ήταν η μοναδική που δεν φορούσε μάσκα.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ κατά την άφιξή της χαιρετούσε και χαμογελούσε προς τους δημοσιογράφους. Ερωτηθείσα γιατί δεν ψήφισε μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ την προηγούμενη εβδομάδα, απάντησε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ήθελε από εκείνη να ψηφίσει την ημέρα των εκλογών και όχι νωρίτερα.

 

Η Μελάνια Τραμπ πήγε να ψηφίσει για τις εκλογές των ΗΠΑ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα. Η πρώτη κυρία της χώρας δεν φόρεσε μάσκα, παρά την εντολή για χρήση μάσκας στην συγκεκριμένη κομητεία και ήταν χαμογελαστή προς τους δημοσιογράφους.

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επέλεξε να φορέσει ένα Gucci φόρεμα αξίας 4.500 δολαρίων.

Δείτε βίντεο: 

Μάχη στήθος με στήθος για Μπάιντεν – Τραμπ

Oι εκλογές στις ΗΠΑ είναι μία αναμέτρηση που κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμά της. Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν παλεύουν στήθος με στήθος για να κερδίσουν τους εκλέκτορες στις κρίσιμες πολιτείες και να κερδίσουν μαζί τους και την προεδρία της χώρας.

Click4more: Εκλογές ΗΠΑ: Έτσι “γύρισε” τις προβλέψεις ο Τραμπ! Ποιες ομάδες ψηφοφόρων τον στήριξαν και “κοκκινίζουν” τον χάρτη

Σε κάποιες περιπτώσεις, τα αποτελέσματα δεν αποκλείεται να καθυστερήσουν πολύ. Η καταμέτρηση άρχισε μόλις έκλεισαν οι κάλπες στις εκλογές στις ΗΠΑ. Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν περιμένουν να μάθουν σε ποιον από τους δυο καταλήγουν οι κρίσιμες πολιτείες αλλά όλα δείχνουν πως η κατάσταση θα αργήσει να ξεκαθαρίσει.

Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ μέσα από το live blog του newsit.gr

Πηγή φωτογραφιών Reuters 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις