Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Θέλει να φύγει… τρέχοντας! «Ψάχτηκε» για χρηματικές απολαβές

Μελάνια Τραμπ

Στα μέσα του περασμένου Νοέμβρη κι ενώ ο πρόεδρος -για λίγο ακόμα- των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίζονταν… έξαλλος για τα εκλογικά αποτελέσματα που έδιναν τη νίκη στον Τζο Μπάιντεν, η Πρώτη Κυρία της χώρας, Μελάνια Τραμπ, συμφωνούσε με τον σύζυγό της, τουλάχιστον δημοσίως.

Ιδιωτικά, όμως, η Μελάνια Τραμπ λίγες μέρες μετά την ήττα του 45ου Προέδρου της χώρας στις εκλογές, είχε αναθέσει σε έναν “δικό” της άνθρωπο να διερευνήσει -διακριτικά πάντα- τις επιλογές της σε ό, τι αφορά την χρηματοδότηση και τους συνεργάτες για την ζωή της… εκτός Λευκού Οίκου πλέον.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει δημοσίευμα της αμερικανικής έκδοσης του CNN, με τίτλο “η Μελάνια Τραμπ θέλει απλά να πάει σπίτι”, ατάκα που αποδίδει σε μια πηγή κοντά στην σύζυγο του μεγιστάνα.

Αναφορικά με το πώς νιώθει η Μελάνια Τραμπ για τις φήμες πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα “τρέξει” στις επόμενες εκλογές, το 2024, η ίδια πηγή αναφέρει: “Αυτό ίσως να μην πάει καλά”.

Η Μελάνια Τραμπ και το… ψάξιμο για τυχόν δικαιώματα

Η Πρώτη Κυρία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανέθεσε την παραπάνω “δουλειά” στην Marcia Lee Kelly, η οποία ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Απρίλιο για να φέρει μαζί της την εμπειρία της.

Η Μελάνια Τραμπ, λοιπόν, φέρεται να ανέθεσε στην Kelly να εξακριβώσει αν δικαιούται χρηματικές απολαβές ως πρώην Πρώτη Κυρία, σύμφωνα με δύο πηγές του Μέσου. Η… σύντομη απάντηση είναι όχι.

Click4more: Η Μελάνια στόλισε για τελευταία φορά για τα Χριστούγεννα και μας βάζει στον Λευκό Οίκο (video)

Παρόλο που υπάρχουν κάποιες δυνατότητες για ποσά στον εκάστοτε πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, κυρίως έξοδα γραφείου και κάποιες αεροπορικές αποζημιώσεις, δεν προβλέπονται κυβερνητικοί πόροι για οποιαδήποτε Πρώτη Κυρία, πέρα από μία σύνταξη της τάξης των 20.000 δολαρίων το χρόνο, η οποία όμως καταβάλλεται μόνο αν ο σύζυγός της πεθάνει.

Το ότι χρήματα, πάντως, δεν προβλέπονται δεν πτόησε την Μελάνια Τραμπ από το να επιμείνει στην απόφασή της να εγκαταλείψει την Ουάσινγκτον. Οι πηγές του CNN λένε πως ήδη στον Λευκό Οίκο έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες… μετακόμισης αντικειμένων ιδιοκτησίας του ζεύγους Τραμπ, όπως κάποιων επίπλων και έργων τέχνης.

Η Μελάνια Τραμπ δείχνει αποφασισμένη να επιδιώξει μια ομαλή μετάβαση για την ίδια και τον γιο της, Μπάρον, με τις συζητήσεις για το πού θα εγκατασταθεί η οικογένεια, αλλά και για το μέλλον της Πρώτης Κυρίας, να έχουν “ανάψει” για τα καλά και να μας επιφυλάσσουν -σίγουρα- πολλά επεισόδια ακόμα…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις