Κόσμος

Μελάνια Τραμπ: Βασιλική εμφάνιση – Αποδεικνύει ποια είναι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ [pics]

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο... Και η Μελάνια Τραμπ φαίνεται πως το ξέρει πολύ καλά και το απολαμβάνει! Η Μελάνια Τραμπ στο παρθενικό της ταξίδι ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και να υπερασπιστεί τον τίτλο της που όπως όλα δείχνουν έχει βάλει στο μάτι η κόρη του άντρας της, Ιβάνκα. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μέλάνια μετά τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στην Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ φρόντισε να τρελάνει και την Ιταλία με μία βασιλική εμφάνιση.

Η Πρώτη Κυρία φρόντισε να αλλάξει ρούχα μέσα στο Air Force One και να πάει στο άλλο άκρο… Έτσι, έβγαλε το κατάλευκο φόρεμα της και φόρεσε ένα μπλε navy σατέν φόρεμα το οποίο όμως δεν άφηνε να φανεί καθώς από πάνω του φορούσε ένα μαύρο παλτό με χρυσά κεντήματα.

Η Ιβάνκα Τραμπ… έφαγε την σκόνη της αφού επέλεξε το ίδιο λευκό φόρεμα που φορούσε και στο Ισραήλ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ ζητά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – «Σημαντική πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις
Οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο μπλοκ καλύπτουν ένα ευρύ ιδεολογικό φάσμα, από την Αριστερά έως την εθνικιστική Δεξιά, γεγονός που καθιστά τις διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα σύνθετες
Ισραήλ
Μερτς: Οι μουσουλμάνοι που δεν αναγνωρίζουν την ευθύνη μας για το Ολοκαύτωμα να φύγουν από τη Γερμανία
Ο Μερτς επανέλαβε δήλωση του Ρίχαρντ φον Βάιτσεκερ το 1985 ότι «οι νέοι δεν φέρουν ευθύνη για όσα συνέβησαν τότε, φέρουν όμως ευθύνη για το πώς αυτά θα αποτυπωθούν στην Ιστορία»
Ο Γερμανός καγκελάριος, Friedrich Merz
Πρόκληση Φιντάν από τα Κατεχόμενα: Μόνη λύση δύο κράτη στο νησί – Παράνομη η επίσκεψη λέει η Λευκωσία
«Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μία ακόμη πρόκληση, που προστίθεται στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία»
Χακάν Φιντάν
Προκαλεί το τουρκικό ΥΠΕΞ για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: «Άκυρες οι NAVTEX, δεν έχουμε δώσει ακόμη άδεια»
Η Άγκυρα επικαλείται τα όρια που έχει γνωστοποιήσει στα Ηνωμένα Έθνη από τις 18 Μαρτίου 2020 - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Σαφές το διεθνές δίκαιο της θάλασσας
Στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου το γαλλικό πλοίο ABEILLE MARENGO, ενόψει των υποθαλάσσιων ερευνών για το έργο Great Sea Interconnector. Tο γαλλικό πλοίο αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για τις προπαρασκευαστικές εργασίες που συνδέονται με την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο.  Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ 156