Κόσμος

“Μένει Ευρώπη” η Έμμα Τόμσον!

Η Βρετανίδα ηθοποιός Έμμα Τόμσον δήλωσε σήμερα από το Βερολίνο ότι η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν «μια τρέλα», επισημαίνοντας ότι εκείνη «ασφαλώς» θα «ψηφίσει υπέρ του να παραμείνει (η χώρα της) στην Ευρώπη» όταν διεξαχθεί το δημοψήφισμα που έχει υποσχεθεί ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Νιώθω Ευρωπαία, ακόμα κι αν ζω στη Βρετανία και στη Σκωτία» τόνισε η 56χρονη ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της παρουσίασης της ταινίας του Βενσάν Περέζ Alone in Berlin που διαγωνίζεται στη Μπερλινάλε.

«Σίγουρα θα ψηφίσω υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη, ω Θεέ μου, θα ήταν τρέλα να μην το κάνω. Θα ήταν μια περίεργη ιδέα. Πρέπει να καταργήσουμε τα σύνορα, όχι να τα υψώνουμε». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Mirror: Οι φωτιές στην Αιγιάλεια έκαναν στάχτη το όνειρο οικογένειας από τη Βρετανία για μια νέα ζωή στην Πελοπόννησο – «Δεν χάσαμε μόνο ένα σπίτι»
Το δημοσίευμα περιγράφει πώς το σπίτι που έχτισαν με κόπο καταστράφηκε ολοσχερώς λίγες ημέρες πριν από τη μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα
Βρετανοί, φωτιά Πελοπόννησος 19
Ανακατατάξεις στο τμήμα AI της Google: Ο Ντέμης Χασάμπις αναβαθμίζεται σε πρόεδρο της DeepMind και επικεφαλής επιστήμονα της Alphabet
Ο Τζεφ Ντιν και ο Σαντζάι Γκεμαβάτ αποχωρούν για να ιδρύσουν τη Discovery Loop, ενώ ο Κοράι Καβουκτσούογλου αναλαμβάνει διευρυμένες αρμοδιότητες στη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης
Ντέμης Χασάμπης