Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μένουμε σπίτι: Διάσημοι “λυγίζουν” τον κορονοϊό και το ίντερνετ με αυτά τα βίντεο

Μένουμε σπίτι: Διάσημοι “λυγίζουν” τον κορονοϊό και το ίντερνετ με αυτά τα βίντεο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Η εξάπλωση του φονικού ιού και τα αυστηρά μέτρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί σε αρκετές χώρες του κόσμου, άλλαξε κατά πολύ την καθημερινότητά μας.

Ο κορονοϊός ήρθε και μας… άλλαξε τη ζωή για τα καλά. Το Μένουμε σπίτι έγινε… τάση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου. Διάσημοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές και αθλητές έχουν τον δικό τους τρόπο να επικοινωνήσουν με τους θαυμαστές τους, ενώ ακόμη και οι μη διάσημοι έχουν τον τρόπο να κερδίσουν μερικά δευτερόλεπτα διασημότητας που τους αναλογούν.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του… Μένουμε σπίτι στα βίντεο που ακολουθούν.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κέβιν Μπέικον, Μαντόνα και άλλοι, στέλνουν το δικό τους μήνυμα παραμονής στο σπίτι, άλλοτε με επιτυχημένο τρόπο, άλλες φορές όμως με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία.

Επιστρατεύουν το χιούμορ και την καλή τους διάθεση, προσπαθώντας να κρατήσουν συντροφιά στους πολυάριθμους ακολούθους τους στα social media.

Γυμναστική, δοκιμασίες με χαρτί υγείας και άλλα αντικείμενα είναι οι κύριοι τρόποι διασκέδασης διασήμων, ωστόσο άλλες εναλλακτικές έχουν και άνθρωποι που δεν απολαμβάνουν αναγνωρισιμότητας και μένουν σπίτι!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις